"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 Философските статии на Дiана Харчук ТУК

27 ноември 2016

Гъз си голям, Пламене! (по Ани В. до Пламен Сивов)


Потърси ме пак Ани В. 

Тя, за ония, които не помнят, е една от героините в блога ми "Лирика" (Стихосбирка "Символ на вярата"). Каза ми, между другото, че вече работи за Пламен Сивов в неговата "Къща за птици", продавала книгите на изд. "Омофор" в книжарницата му при въпросния курник.

Помолих я приятелски да предаде на моя бивш приятел следното, което ще напиша тук, надявайки се той да го прочете, щото не вярвам да му го предаде:
ГЪЗ ГОЛЯМ СИ, ПЛАМЕНЕ!!
Татко ти Евгений и дядо ти Недялко от Сливенско, заедно с таткото на Никола "Севастиянов" ("митрополит"-мутра Пловдивска) Методи Стоименов от Софийско (Горни-лозенско) от ДС на БКП може и да си мислят, че са купили цялата Църква с парите на бившата Държава НРБ, които в началото на 90-те години от миналия век изнесоха в USA, където те пратиха и тебе подир част от тях, за да ги донесеш обратно за стръв и да ги "раздаваш" на попове и активисти... Mоже и да си мислят, че са я преписали БПЦ на ваше име, но всъщност само са купили стотина попа за по 1000 лева и двеста "aнита" за по 300 лева месечно "на половин щат", което не е нищо, драги мой, всъщност... 

Щото Госпожата тъй или иначе не ще да има нищо общо с вас. Тя, Госпожата, както още преди години ти казах, със задници и с повлеканите им съпруги като твоята Илиана просто не разговаря. Казах го това на жена ти лично, ако помниш, когато ми рече, че щяла да "разговаря против мене с Църквата", повтарям ти го сега и на теб, в случай, че си забравил.

Фишинг-отделът при твоята фондация, направен по ноу-хау на Дейвид Бърк (ако ме разбираш за какво говоря) вече не работи добре, свършиха му "меденките" просто, тъй че, да го... духаш.

Твой Светльо от Варна

Няма коментари:

Публикуване на коментар