"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 Философските статии на Дiана Харчук ТУК

16 юли 2017

Ще заплаче ли архим. Симон за дедо Боре накрая?



Развитието на събитията в Бачковския манастир продължава. Архимандрит Симон, който навремето пишеше до Българската Патриаршия огнено разобличителни писма за епископа си в Бачково Борис, едва ли е очаквал да се настани в манастира мерзост, стократно по-противна от сексуалната разюзданост на все пак хетеросексуалния тогавашен игумен.

Очевидно дементиралият старец архим. Пахомий, заедно с надуваемия си гумен мъж, си тръгва от Бачковския манастир. Обаче в Бачково пристига от Видин еп. Поликарп Белоградчишки все пак, който не носи със себе си "надуваема кукла", ами съвсем истински и натурален монах-хомосексуалист води, "прославил се на територията на две държави" - България и Македония с уговорките си в чата да му иде във Видин на крака млад македонски гей, та да се къпели двамата голи под душа, пиейки един от друг разни телесни течности. Подробности можете да видите в стара публикация на в-к "България Днес".

Преди години четохме в Двери бг. писмото-жалба (да не кажем донос) на Симон до светия синод, в което той се възмущаваше от разкоша и разврата, в който Борис тъне. Вероятно и благочестиво с облекчение е въздъхнал, когато разхайтеният по ренесансовски епископ Борис си е тръгнал, но едва ли е предполагал, че ще дочака в манастира си първо Пахомий с гумения човек, а сега и Поликарп с настървения жив гей...

Това представлява БПЦ под ръководството на митр. Николай. И по-зле ще става, тя е карикатура на собствената си гротеска. 

по иформ. от Пловдивска епархия

Няма коментари:

Публикуване на коментар