"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 Философските статии на Дiана Харчук ТУК

03 август 2017

Какво митр. +Наум получи от митр. +Баба Гела по полов път

"Съчки събирам, пръчки намирам" (Деян Ангелоff)
Помните ли всеобщата ни изненада, когато митр. Наум, придружаван от Боби Цацов - Маркизата и сина им бяла булонка - Джони-Боби, встъпиха в длъжността си на митрополитско семейство в Русенска епархия и Наум направи ревизия, в която начете секретаря на митрополията и любовник на дотогавашния митрополит там Неофит Ангел Младенов за липси, възлизащи на около 120 000 евро?

Е, чухме за тези липси вследствие на злоупотребите на Неофит и Ачо даже по БНР тогава, ако не се лъжа, от самия Наум, но документите за тия липси, споделят ми днес източници от Русенска митрополия, Наум ги е направил "на конфети" в машината си за унищожаване на хартия, не са стигнали изобщо до органите на правото и реда в държавата.

Защо? Е, как защо - на Наум му предоставиха пълно равноправие в синодната педерастка дружинка - в момента ползва телефонния номер на Баба Гела дори - Бог да го прости митр. Геласий, таран на меките китки във висшата йерархия на БПЦ и вуйчо на митр. Николай - номер 0888950983. Ще ви издам и още една малка тайна - телефонните номера в групата на синода всички съдържат числата 088895098/?/, като на мястото на последния въпросителен знак стои число от 1 до 9 за различния митрополит. Номерът на Наум завършва с тройка. Аз на ваше място бих започнал да звъня наред и да питам: "Ало, ало, кой педераст е отсреща?!"

От всичко това следва, че не само телефонните номера в синода, но и престъпните склонности се предават "по полов път".

Докато Наум прави "на конфети" следите от кражбите на Ачо и +Дълга Мара - Неофит номиналния Патрика сега, митр. Антоний рядко излиза от апартамента си до т. нар. Докторска градинка в София - в близост до сградата на Софийския Университет, купен му наскоро не се знае от кого, но ние предполагаме - от Ир. Кр., дето "носи мед". Митрополит Антоний, който заедно с още неколцина от новите митрополити живее в София, вместо в определената си епархия, обяснява тоя факт с това, че в Западна Европа не се намирал нито финансов, нито интелектуален ресурс, за да направи с епархията си там каквото и да било. Митрополит Йоан е в София, защото "във Варна никой не го харесвал", Антоний и той е там, защото няма кой да му купи апартамент в Берлин, Рим или Париж... Въобще нашите нови митрополити имат оправдание за всичко друго, освен затова защо са станали митрополити.

Явно и безхаберието с мързела и некадърността се предават по полов път, освен престъпните наклонности и телефонните номера в БПЦ-БП.

Няма коментари:

Публикуване на коментар