"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 Философските статии на Дiана Харчук ТУК

01 ноември 2017

Хунтата, "опозицията" и Либералният Терор


Всяка Диктатура (не прави изключение и либералната диктатура в България) се е облягала предимно и изключително на най-престъпните и криминогенни елементи в едно общество. На това му се вика, ако не знаете, "революционен терор", който е в служба на "революционния морал". Един морал, разглеждащ себе си като "надморален", за да оправдае така същностната си неморалност.

Бойко Борисов... Вечният лидер в България, гарантът за устойчивото ни демократично развитие като държава и общество, любимецът на Европа и Меркел... Медии, политическа опозиция, кой ли не от години повтаря, че това е именно човекът, правещ страшно много пари от контрабанда на нелегални цигари и наркотици, че всичко минава през неговата "благословия" и всеки в тоя бранш пред него и хората му се отчита. Но докато някой го изрече, изреченото бързо заглъхва. 

На кого пречат доброволческите патрули на патриотични организации следователно по Южната граница? На кого ли?... Освен нелегалните емигранти, напояващи обилно местните каналджии с добри суми, през границата редовно минават "по скришните пътеки" и такива, които са уж политически бежанци, а пренасят чанти със сериозни суми - между милион и десет милиона "в евро" - работните пчелички на бизнеса със смъртта, на наркобизнеса, на който България е един от сериозните световни канали. Патрулите от доброволци по границата т.е. осуетяват много полезни за мнозина начинания, бъркат се в сериозни интереси - пречат на Бойко Б. и да изглежда пред европейските си господари политически и идеологически коректен, пречат и на личния му бизнес.

Всяка диктатура, в това число и либералната днешна диктатура не прави изключение, ползва за целите си изключително добре и своите привидни идеологически врагове. С какви пари "патриотът" Волен Сидеров гуля преди време в Париж по хотелите с най-новата си любовница, където изхарчи стотици хиляди? С какви пари Валери Симеонов "отваря и затваря" кръчмите лете из Слънчев Бряг?... 

Да припомня - Волен се прослави с хулиганстване в самолет на "Луфтханза", с побоища на Варненското летище, с ексцесии край турската джамия на центъра на София... Но Волен на либералната диктатура не пречи, даже ползва парите й, легитимирайки я политически, затова Волен е в политиката и дълго ще бъде, затова за неговите безумия, подобно престъпленията на Бойко, се чуват рядко изречени неща, които също тъй заглъхват... Да, всяка диктатура, особено когато иска да изглежда демократична, има сред своите врагове удобни "критици", които не само не й пречат истински, ами са често и на нейна хранилка.

* * *

В Диктатура ли живеем? Да. На пъпа на Варна се намира хубавата и луксозна сграда на Евангелска петдесятна църква. Ако влезете вътре, до амвона ще видите българското национално знаме и знамето на държавата Израел да се веят едно до друго. Има ли нота, протест, от арабски държави или от Палестина някъде? Не. А и да има, полза никаква. Но за прожекцията на документалния филм "Донбаска пролет" посолството на Украйна адресира нота да наше министерство и министерството забранява прожекция на филма в софийски кина... Палестинците са терористи, руснаците са терористи. Израелците и украинците не. Същевременно, както писах вече за случая в Бургас, украински хулигани ходят по мирни сбирки и бият старци и жени, еврейски фирми са на път да унищожат и плодородието, и екологичното равновесие в цяла Добруджа, но на нас ни се казва, че се опасни руснаците и палестинците, че всяка репресия и хула срещу приятелите им на еврокорекните е обществено осъдителна в България.

И да не забравим - "патриотите", които хулиганстват пияни в полети на "Луфтханза", са политически легитимни и даже легитимиращи, а тези, които спират финансовия трафик, пълнещ касичките на еврокоректната хунта, са фашисти и обществено опасни елементи. Нали?

Няма коментари:

Публикуване на коментар