"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 Философските статии на Дiана Харчук ТУК

01 януари 2018

Девата въздава на Николаевата шайка (Възстановено!!)

"Не поможуть замки твої, / Як підставлю плечі свої" (из "Гаєм гаєм зелененьким", Українська народна пісня
(тоя текст е изчезнал по "чудодеен" начин от блога ми тия дни, което видях случайно едва днес, възможно е да се е получила някаква грешка в данните, възможно е и блогът да е хакнат с цел изтриването му на въпросния текст, възстановявам го, каквито и да са били причините)

автор: Православни християни от Асеновград

Статистика на Божията справедливост - Велико е името на Пресвета Богородица: 

отец Петко Хаджиламбрев (бивш архиерейски наместник и вполедствие заставен защитник на купения Николаев избор за Пловдивски владика) - инсулт; 

отец Добромир Костов (Николаев защитник и главна негова маша срещу Божия народ в Асеновград, по това време - протосингел, впоследствие сменен) - подагра; жена му - рак. 

отец Виктор (друга маша Николаева срещу Божия народ в Асеновград) - хванат върху чужда жена на друг Николайчов авер и вместо със свалено расо - изпъден в Ивайловград (последно видян по анцуг като барман зад бара пред манастира "Света Неделя" да налива халби бира на туристие). 

отец Стилиян (син на настоящия архиерейски наместник на Пловдивския митрополит в Асеновград, когото силом настаниха при изгонения впоследствие о. Тодор, за да се домогнат до приходите на храм "Св. Богородица - Благовещение - Рибната") - с новородено детенце, което е с малформации и с риск за живота (внуче на агента на ДС поп Йордан, подбудител и главен виновник за целия отлив на християни от три храма). 

И не на последно място самият митр. Николай - забелязан с абокат и чакаща го линейка да отслужва празничното богослужение на Никулден.

* * *

А отец Тодор? С нова сграда към параклиса, където е изпратен на заточение, построил я само за няколко месеца и с десетки християни приели св. кръщение, венчание и посещаващи редовно неговите богослужения.

Маран-ата, Господ иде!

1 коментар:

  1. Защо цитатът Ви не е от Свещеното писание(Библията), а от никому непозната украинска песен? Посочете ми име на митрополит, който 2часа пее цяла литургия, води законни битки, за възстановяване на манастири ,превърнати в ресторанти? Коя митрополия води толкова активен богослужебен живот? И добре запомнете :" Богородице,ти ,която си по-висша от ангелите, несравнено по- славна от серафимите и херувимите, направи ни дом на Светия Дух, защото Ти едничка си моя надежда, упование и ходатайка на моето спасение". Богородица не наказва , а се МОЛИ за нас!!!

    ОтговорИзтриване