"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 Философските статии на Дiана Харчук ТУК

16 септември 2019

За "откритите заводи на Бойко" и въпрос за Цецо В. в Парачин


по повод на това, че "Бойко откривал заводи"

Бях в Белград преди години, Бойко и гледах телвизия, RTS май се казваше - Radio-Televizije Srbije... Тогава съобщиха за проблема с Цветан Василев в град Парачин - за стъкларския завод, дето го купи там, нали знаеш - с парите, които му оставихте, след като ограбихте всички заедно КТБ. Вучич (премиерът на Сърбия) го коментира - слушах го с ушите си... Цецо не щял да си плати тока за втори месец, Вучич рече, че ако Цецо не се раздължи за ползваното електричество, лично Вучич ще му го спре тока...

Абе Бойко, що Цецо не ще да си плаща тока? Къде ли е научил, че "за ползваното електричество не се плаща", ами плаща някой друг? Май в България да не би??

* * *

Такива са ти всичките заводи, дето ги откриваш и предприятия - народът им плаща сметките, докато вярва, че са му виновни циганите, че заради "тях плаща и надплаща" - с тази пропаганда се занимават впрочем именно платените ти "патриоти". Аз обаче не ща да бия цигани, симпатични са ми, искам да ти разбия наглата шопска лисича муцуна. Спокойно, не те заплашвам, няма да те търся, ела ми просто "на гюме", ако може без охрана.

Така е и с "Градски Транспорт" Варна например, дето е и с половин почти "частно участие", по моя "секретна" информация от техен пиян съселянин и гагаузин Петър на едни братя от с. Кантарджиево, въртящи и частната транспортна фирма "Делтакар", ако не се лъжа. Община Варна от местния бюджет добавя "по 1.60 лв." за всеки продаден по един лев билет като субсидия, а още се возим на "стари турски мерцедеси без климатици". И знаеш ли колко е заплатата? Никога повече от 700 лева за обслужването им.

* * *

Бойко, защо ние плащаме "солидарно" дълговете им, за да си купуват лимузини близките до властта ти предприемачи?

Бойко, с какви пари Цецо Василев купи цял завод в Парачин, след като уж го бяхте "фалирали" в КТБ тотално?

Бойко, да не би да си куро-бърсалка на цял български БКП=БСП випуск от I-ви Московски Факултет на СССР, който е осъзнал, че ни е станал "опасно" противен, та е извел един Пожарникар да му върши черната работа, за да се смиляваме, задето е обикновен селянин и пожарникар и да не го пребием с камъни, вместо  да пречукаме тях?

Няма коментари:

Публикуване на коментар