"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 Философските статии на Дiана Харчук ТУК

26 юни 2020

Либиден съвет към коментатора фен на +Антоний в блога

"Абе то, ти май си прав, че митр. Антоний е бисексуален! Тъй хубаво целуваше на пейката в Борисовата градина, че сякаш мъж го е учил!" (една обща позната по повод на митр. Антоний)

Следва: Епископатът като некрофагия или чия трябва да остане съпругата на след смъртта му, според крипто-каноните от I-ви век сл. Христа

П. П. Шерлоте (Sartr), не ги слушай, Миличка, чашке моя Малка с Калифорнийско вино и ситни "инкрустацийки" над коремчето. каквото и да сториш (макар да е истина, че правиш невероятни неща, особено с дупенцето си, които даже мене шокират, пред камерата), няма да надминеш по мръснищина и налудности владичината на БПЦ-БП!

23 коментара:

  1. Изслушах безумните ти расъждения и затвърдих първоначалното си мнение:Пияна свиня с психически разтройства, а може и чревни при тази физика и съм убеден, че не си струваш.Признавам, че очаквах нещо забавно но в крайна сметка си само едно лайно във вентилатор.Изгуби ме още когато взе да се гъзиш на Гавриил, на-най големия слуга на премиера и партията му, е аз не ги харесвам и двамата.За сметка на това ще продължа да твърдя, че митрополит Антоний е най-добрият вариант за църквата от цялата гнус, която гледаме вече с години.Безспорно провинциална харизма, но кой от останалите е по-добър.Добре подготвен богословски, говори чужди езици и се държи добре в интелигентна среда, а и в неинтелигентна среда.Познавам го лично, и няма да повярваш ама не съм педерас, нито пък той.Кой в кого е влюбен това няма значение, никой не е длъжен да ти се извинява за това, че е харесван.За Николай иде реч (ако изобщо е така, и да поясвя за простата ти кратуна, става въпрос за влюбването, за което ти говориш).За теб е сложно да го разбереш, но аз имам обяснение за това, нещастното ти детство, изцепките и цепките на лудата ти майка (нали знаеш за случката с ножа, дето е налетяла на един да го коли с нож - цяла Варна знае та само ти ли не знаеш) но и това разбирам, жената не е добре психически, просто е болна, както си болен и ти, няма как да си редовен при такъв живот.За, което митрополит Антоний не ти е виновен сещаш ли се?
    Сега за анализа ти към мен.Най-смешното е, че ти имаш няколко анонимни читатели, не съм само аз, и ако беше нормален би различил поне стила, дори и пола, но за това вече говорихме.
    Анализът ти нещастнико е изцяло погрешен.Никога не съм твърдял,че харесвам Моника Белучи (не, че не е красива - напротив съвършената класическа красота) просто не харесвам класическите красавици, някак шаблонни ми стоят, ако трябва да дам пример с известно лице, то това е Хали Бери във вариант с късата коса, толкоз.Никога не съм бил привлечен от мъж, за разлика от теб, адмирацийте ми за митрополит Антоний са единственно и само върху прякото ми наблюдение към работата му, помогна на мен и семейството ми в голяма нужда в чужбина и го направи по най-достойният начин без фанфари и конфети.Никой не чу и не видя, но добрината беше сторена.Като човек който е изял много фурни хляб повече от теб, те анализирах и аз.Ти всъщност си нещастен, може би не толкова лош, колкото нещастен.На мен ми приличаш на задник, не точно може би по-точната дума е гъз, да точно на гъз приличаш с големи тлъсти бузи, и малки свински очички в общата картина устата ти е аналния отвор.Един мръсен смърдящ голям гъз това си ти, говорящ гъз.Хайде погледни се в огледалото и кажи, не съм ли прав?
    Най-важното да не забравя:Повече няма да те чета и коментирам, не е заплаха, простичко е като теб - нямаш какво да предложиш.
    post-scriptum Какво стана с жената на която помагаше за лечение?
    Остана с един анонимен по-малко, и да не ме бъркаш с останалите ще ти напиша инициали. Я.К.

    ОтговорИзтриване
  2. Каквото и да кажеш на този човек,той няма да се промени! Някой,който смята себе си за "велик богослов" и проповядва с шишето водка,използва каруцарски език и е в постоянно осъждане на един или друг,най-вероятно чете евангелието,като дявола. Защото нямам спомен от скромните си знания,Спасителя да е използвал тези похвати или пък да ни учи на тях! Така,че този извънредно комплексиран човечец,няма как да разбере,каквото и да било. А,и е мнго голяма наглост да обиждаш хората и,след това да очакваш добро отношение и на всичкото отгоре да искаш и пари! Бог да помогне на болната жена да с получи изцеление,но начина ти е меко казано просташки!

    ОтговорИзтриване
  3. Не съм публикувал коментар от 12:08ч на 25.VI.2020г (четвъртък). Забелязах, че добре са те "скастрили", от което ме обхваща радост. Нямах намерение да пиша повече в тази...бърлога на грехове, но изгледах този видео напън, който ме втрещи (заради глаголната температура), ама от смях...много кикотене падна. Видеото е пропито от безусловни нелепици, които са лишени от резон.
    Водката, която пиеш е оскърбление, което сам си нанасяш, а под ризката...красен "тревист ландшафт", който трябва да окосиш неотложно.
    Мамино синче, в какво живееш, какви са тези комшии, каква е тази липса на спокойствие, та ти се озърташе,като лемуроподобно.

    "Византийски уикенд" изкарах, а ти ме посрещаш с видео, за което не съм ти дал разрешение! Ти и вицове ще започнеш да пишеш...срам нямаш ли?

    Портосе, податлив ум нямам, объркал си се нещо. Да те попитам: ти кога ще намериш себе си?

    μ



    ОтговорИзтриване
  4. Портосе, целенасочено ме провокираш, ала няма да ти се получи! На различно равнище сме. Аз се развивам ежедневно: душевно, умствено и физически.

    Давид на Микеланджело Буонароти, приличаш ли на него- НЕ! Един мъж трябва да бъде силен като съдията Самсон! Трябва да е мъдър като цар Соломон! Трябва да е смел и със силна вяра като цар Давид!

    μ

    ОтговорИзтриване
  5. Първо, Микеланджело, от чийто Давид се възхищаваш, е бил хюмне. Поздравявам те с думи на самия Давид, макар не като библейски, а като литературен герой от романа - художествено измислена автобиография на самия Давид "Бог знае" от Джоузеф Хелър: "Това италианско хюмне ме е изтипосало женствен и даже необрязан!"

    После, майка ми чете и слуша всичко, написано и заснето в блога от много години, а твоето малоумие, което не схваща хумора и автоиронията в случая, е ясно на всеки, освен на самия тебе.

    И трето: Така и не ми става ясно кой ме е "скастрил".

    ОтговорИзтриване
  6. Нямаш зрънце християнска доблест! Дали подлостта е друмище към Царството Небесно- едва ли!

    Как изобщо си възпитаван? Твоите обноски, навици, използваните думи са...няма да назовавам, защото ще се засегнеш.

    Водиш безсъдържателен живот, който е абсурден!

    μ

    ОтговорИзтриване
  7. Браво на отец Янакиев, задето е сигнализирал! Искали са да прехвърлят 4000 дка църковни земи край Бургас!

    μ

    ОтговорИзтриване
  8. Попът ти Силвестър Янакиев до часове ще получи тук пълно описание на циркаджилъците си... А на български език само да ти кажа, че "отец Янакиев", което използваш, е карикатурен израз в значението си, с които само си въобразяваш, че придаваш тежест и себе си, и нему и означава смислово и граматически "отецът на Янакиев / или на Янакиевите/" - прадядото на цялата рода ли имаш предвид с тоя израз? Нормалните изрази включват към отец (или поп) или само малкото име, или име и фамилия...

    ОтговорИзтриване
  9. О, няма да търпя упреци! Каква е тази злоба от теб? Смукането на водка не ти се отразява добре, защото изпадаш в изстъпление.

    Абсолютно целенасочено ме нападаш, но няма как да ме оскърбиш, защото предизвикваш само смях.

    Хареса ми, че отец Силвестър е сезирал органите навреме, а ти се нахвърляш да съчиняваш нелепи неща.

    μ

    ОтговорИзтриване
  10. Пише се "коЙто"!

    Ти християнин ли си? Трябва да подкрепяш отец Силвестър в момента, а не да съчиняваш сплетни!
    Осъзнай се, спри да трупаш грехове!

    ОтговорИзтриване
  11. Въобще не ме интересува какво ти харесва, че е направил този лицемерен етно-ром "бг-националист". Във всичките си роли е жалък, защото всичките му възвишени каузи са само параван за лични сплетни и интереси, както в Троян навремето. А при "които и който" грешката е техническа (така се и води в правописната терминология), a при "отец Янакиев" е смислова, граматическа и от слабокултурност.

    ОтговорИзтриване
  12. Ще посадя бор в задния ти двор!

    ОтговорИзтриване
  13. Какъв ти бор, от там може да излезне цяла секвоя!:)

    ОтговорИзтриване
  14. Кое точно им е чистото и честното на владиКите!? Сигурно заплати от 3000-4000лв, защото издържат жени и деца??? Или, че са на тотална издръжка на митрополиите и синода? Или че живеят с мъже? За коя църква говориш? Щото в БПЦ-БП такиваНЯМА!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Е, защо е тази завист сега? Непристойно писмено изразяване! Посегни към "Лествица", защото там ще откриеш лек.

    μ

    ОтговорИзтриване
  16. Каква завист,това е упрек към владиките! И,чел съм многократно "Лествица" и за собствената си душа съм открил лек. Само,че и Христос е изобличавал алчността и лицемерието на първосвещениците! Така,че уважаеми,преди да ме поучаваш,ТИ прочети внимателно Евангелието! И,също вземи пример от Кръстителя,който не се страхуваше да изобличи царя,който нарушаваше Божия закон! Аман от младостарци!

    ОтговорИзтриване
  17. Ние сме хора и може да се подлъжем, след което да избличим нетрезво.

    μ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами за толкова години,да ти кажа,че съм изтрезнял!

      Изтриване
    2. А,ние сме хора,а светиите ръководени единствено от св.писание сигурно са били извънземни! Като няма какво да кажеш,по-добре си мълчи,че ставаш смешен!

      Изтриване
  18. Портосе, нали рекламира "Сълзи от Рая"? Какъв е този Александър и какво ти е сторил? Вярваш ли си, че може да го победиш?:)

    μ

    ОтговорИзтриване
  19. Виждаш ли, Портосе, как се отнася бялото духовенство с миряните?!

    μ

    ОтговорИзтриване
  20. Бялото духовенство се отнася така,както към него!Добре,че не ти отговарят от черното,защото ще останеш без думи!

    ОтговорИзтриване