"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 Философските статии на Дiана Харчук ТУК

15 октомври 2021

Чинка, Васко и чичо депутати


"Нямаше го още "24 часа", / а Азис беше просто Васко Педераста" (Ъпсурт, "Колега")

Буквално до онзи ден Васил Апостолов или Васко Депутатчето, както го наричат из Пловдивско, а когото оттук-насетне за кратко и звучно ние ще наричаме Васко Педераста, възпитаник на педерасткия инкубатор, наречен Пловдивска Духовна Семинария и секретар на игумена на Бачковския манастир еп. Сионий, когото пък ще продължим да наричаме Сиси Боата. оставяше всички с впечатлението как изобщо не е сигурно, че ще се кандидатира за депутат от ИТН на предстоящите нови избори. 

Васко Педераста даже намеквал до последния момент почти, че отвотът му ще е по негово лично желание, щото не му се занимавало вече с това. Дали Васко е очаквал, вследствие на скандалите из медиите, да не бъде поканен повече в изборните листи на ИТН и затова се е застраховал, та го е казал това последното, за да не бере срам, не знам. Но факт е, че е на четвърто място, по всяка вероятност избираемо, в листите на ИТН за Асеновград. 

Ти остави, че Васил е четвърти на опашката отново за депутат от Асеновград. Но чичо му Любомир Апостолов, с когото са в съдружие с посредник чинка му, тоест леля му на Васил във фирмата, държаща колибата бира-скара пред Бачковския манастир срещу р-т "Водопада", е на 12-то място в списъците на ИТН за Пловдив пък. 

Фантастиш, както биха казали тука на северния бряг на реката Рейн! Амбициозен селянин излезе Васил, че не само той, ами и цялата му рода. Джинсът му, както в други части на България се изразяват, излезе ербап. Току-виж, ако чичо Любо стане и той депутат, Пловдивска митрополия да осъмне скоро с кафене срещу главния вход и претенции за парко-местата по тротоарите, така че митр. Николай да не може да си вкарва в двора лимузините.

Няма коментари:

Публикуване на коментар