В блог "Лирика" - "Ней"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

в блог "Богословие" - Семейство и Библия

29 юни 2024

Едно добронамерено възражение по текста на доц. Илия Г. Иванов

"Нетребятавсё не так, Все не так, ребята!" (Владимир Высоцкий)

в реплика към статията му "Аз и ПП "Възраждане" на доц. Илия Г. Иванов

Господин доцентът е цялостно и крайно прав за почти всичко, коментирано в статията му относно генезиса, методите, философията и развитието на партия "Възраждане". Същото важи и са повечето от останалите нови български политически проекти с такъв формат. Те са създадени от глобалистките елити и мозъчни тръстове с цел да компроментират консервативните идеи, подменяйки консерватизма с класически фашизъм, понякога даже от сектантски и паравоенен тип, приравнявайки го с него.

Прав е и когато коментира Ковид 19 истерията и тоталирния начин на налагане на ваксинационната кампания в почти всички общества. Тук ще му припомним само и факта, че тези изстъпления на медицинския фашизъм подминаха единствено една-две африкански държави и  Беларус, последната благодарение на разумността, човещината и искрения патриотизъм на личност като Александър Григориевич Лукашенко. Имаше ги обаче и в любимата му Русия, а и в Китай, за който предполагаме, че също му е доста симпатичен, и в Индия, и т.н.

Един пореден нов щам на ГРИП, съвсем не безобиден, но не и най-опасният, който сме виждали, несравним сам по себе си като опасност и последици с далеч по-смъртоносните "свински" или "птичи" грипове, беше преживян психически в обществата чрез методите на пропаганда и черен пи-ар в медии и институции, като апокалипсис. Огромни средства финансови потънаха за  превенцията и борбата с него в джобовете на фармацевтичната индустрия, медицинската мафия, НПО-тата и правителствени (пък и надправителствени) фактори. Двете версии за появата му се допълваха във всяването на ужас. Ту беше резултат от изяден полужив прилеп (Как не се сетиха да включат и чисто "жив" вампир, чудя се направо аз?), ту изтърван лабораторно създаден вирус-убиец - eдва ли не сатанински вдъхновено безотказно биологично оръжие. 

Аз лично не се ваксинирах ни веднъж, а го прекарах три пъти ковида им. без да заразя никого около себе си. И чак на третия път в рамките на около година, след положителен тест задължителен, свързан с тогавашната ми месторабота, по симптомите разбрах, че това е било именно ковид и предните два пъти. 

Много беше "страшно" - освен ужасното главоболие, първия път повърнах на една спирка и се насрах в гащите. Втория път се закашлях и се насрах в гащите на месторабота, а третия път просто се насрах в гащите без никакви "предчувствия и предизвестия", ама тоя път вкъщи. Еба си "страшния" вампир! Чудовището-Властелин на неудържимото лайно! Следващия път ми пуснете върколак, глупаци некадърни даже в злото!

Доцентът е прав и за още нещо - ако Путин не беше нападнал Украйна, a сетне не беше започнала касапницата и в Палестина, досега още щяха да ни тормозят да се ваксинираме с експeрименталните им магически отвари с отвратителни странични ефекти, оказа се впоследствие и да се зачулваме с парчета бял чаршаф. 

Но г-н доцентът друго не вижда от цялостната картина. Войната в Украйна, в която загинаха вече над два милиона души и от двете страни, захранваща главно световния оръжеен картел, е продължение на тая политика на световното масонско задкулисие, целящo редукция на човешката популация заради квази-религиозния мит за опасността от земното пренаселване. Последният мит беше оборен категорично и строго научно от икономическа гледна точка и от Илън Мъск, и от Бил Гейтc впрочем.

Не забравяйте, че тази война се започна и води между двама евреи - един юдео-хазарин в Киев и един израелски евреин по майка в Москва. И не забравяйте, че аз никога не съм бил, не съм сега и никога няма да бъда антисемит. Аз вярвам, че самите евреи като хора са в плен и са жертва на световния ционистки неофашизъм  с либералистки грим, че са употребявани и като идеологическо оправдание, и като пушечно месо често пъти директно.

Тази касапница беше подкладена и от двете стрaни. От една страна с антируските истерии и кланета над руски украинци в Украйна, при това чрез паравоенни мародерстващи нацистки и неофашиcтки чети след майдана в Киев и преврата на укро-нацистите. А от друга чрез проруските сепаратисти и бандитстващи в Крим и ДОНБАС, самонарекли се "опълченци". О, тия патриоти-опълченци аз съм ги виждал и лично във видео-месинджъра на приятел! Среден и дребен криминалитет, наркомани, хулигани, включително и тяхна... подполковничка с шише водка в ръка и по... цици.

Методите и целите на тая "свещена война" се проявиха и разгърнаха в самия й начин на водене.

От руска страна главно дегестански талибани, чеченски главорези, амниcтирани под условие да воюват мултиетнически пандизчии и рецидивисти от Пригожин... 

На Путин, жълтото еврейче, дето ужким възкресява Третия Рим - Светая Русь Православная "по Державин", само ще припомним, че в Царска Русия е имало неумолим закон по отношение на армията. В нея можело да участват само славяни и то само православни славяни, освен, разбира се и кавказците, които макар да не са славяни, са източно-православни. Изключение се правело относно част от виcшия команден състав и то поединично - германци, англичани, холандци са били в него, но главно като съветници или обучаващи. Затова и глупостите на "умно-красивите" психодесни жълтопаветници в България, хулещи Русия още от създаването й, та чак до вечни времена, че в Българското Освобождение от турско иго били воювали поляци и финландци, освен руснаците в руската армия, са абсурдни. 

Финландските и полски полкове са всъщност от окупационните корпуси на Царска Русия в Полша и Финландия, съставени от православни руси, малоруси и белоруси. Освен тях воюват за свободата ни румънци, сърби, черногорци, но всички те под командвaнето на свои генерали и на кралете си съответно, а на Руския наш Цар Освободител равноправни съюзници, не част от армията му. И поне 300-хилядно саморганизирало се Българско Народно Опълчение, разлютено, накървавило се и пробудено от турските зверства наскоро в Батак, Перущица и Панагюрище, сражаващо се не само на Шипка, но и в Калофер, и при Стара Загора под руско командване... Загиналите в тая война са около 150 000 души от страна на Освободителите. Къмто 50 000 са чужденците, а от въстаналото Българско Опълчение са поне 100 000. Все славяни, изключая румънците и до един православни, освен един... японски доброволец самурай (за последното не се майтапя), харесал славянството при досега с русите във войната им с Япония и записал се в Българското Опълчение срещу турците при Руско-турската Освободителна за България война... На Шипка е оцелял, вероятно е владеел невероятни 'фатки... Последното е шега, тъпа шега, вечна му памет на самурай-сама, поклон, слава и чест за подобно Бушидо! 

Но Путин е иноватор. Сега във войната му за "православие и славянство" воюват всякакви мултиетнически и разно-религиозни отрепки.

Ами от украинска страна? Чакайте, нали тая война срещу възраждащия се империализъм на Московията уж е на волното украинско казачество? Следователно освен неофашиcтки батальони от паравоенни мародери азовци, бандеровци, Десен Сектор, какво правят в нея, за да убиват руски православни хора, наемници от САЩ, Канада, Австралия, какво правят полските дребни шляхтичи, срещу които Атаман Богдан Хмельницкий ля кръв за казашката чест и свобода в Украйна?


* * *


И Ковид-измамата, и войната уж между цивилизации в Украйна са част от един и същи план - планът за редукция на световното население до "златния милиард" (плюс още милиард максимум "обслужващи" за златния гои, илоти, роби, парии), като и двете глобални афери са съотносими като брой жертви. Този план е Богоборен и антихристки, той е оспорване на Божията Заповед към Адам и Ева от Библията още със сътворяването им - "Плодете се и множете. Напълнете земята и обладайте я". И ако тези редуващи ce мини-варианти се изчерпат като "продуктивност", не се съмнявам в решимостта на ционисткия мултиетнически масонски елит да запали ядрени войни регионални и локални, а в краен случай и глобална!

Няма коментари:

Публикуване на коментар