"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 Философските статии на Дiана Харчук ТУК

12 февруари 2019

Ще бъде детска планета! (Подновяваме неделния курбан)


Аз и Велико Тодоров Димитров подновяваме неделната гощавка за хората от квартала, като идвашата неделя след светата литургия ще раздаваме сготвената от нас боб-чорба с благословението и финансовата подкрепа на поп Добромир Сватята.

Ще участват в приготвянето също така:

Войнственият иподякон Дидо Савчев
Изключително интелигентният брат в Христа Васко Ненов, който съвсем неслучайно се покашлюва много интелигентно на всяка втора дума и неговият приятел още от детската градина Николай, по прякор Кольо Марата, който докато пуши марихуана, загадъчно пригрухтява, двамата наричани заедно от Велико Макс и Мориц.













Събитието ще снима с камерата на мобилния си телефон хубавата все още, макар позавехваща каеща се малка развратница Амира Сокари:



Наоколо ни е вероятно да подскача и брат й Йо-Йо Малкият нежен човек





Курбанът го посвещаваме на майка им Милена Ковчазова - благочестивата Милена с огромните цици - нашето енорийско пухкаво съвършенство - предишната готвачка.


Поканени са всички, които искат да се включат в подготовката на продуктите в събота от 16.00 ч., тъй като най-вероятно ще работим само аз и Васко Ненов. Велико ще барабани по корема си парчета на ACDC, а Кольо по всяка вероятност ще се е нагърмял с марихуана и ще се мисли за Карлос Кастанеда, Амира ще си прави селфита и едничката файда от нея ще са снимките и че ще й пердашим задника за вдъхновение и за късмет, а Йо-Йо Геят ще дрънчи цигари!

Заповядайте да ни помогнете!

Няма коментари:

Публикуване на коментар