"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

09 юни 2021

Дебелата +Берта във Варна разпърдя "свещените" манафи


По решение на митр. Йоан Варненски:

1. Поп Георги Фотакиев е преместен да служи само и изключително в храма на кв. "Галата".

2. Поп Добромир не е утвърден като председател на храмовото настоятелство в "Аспарухово", вероятно такъв ще стане поп Ясен Керчев.

Лаская се да мисля, че в "отсвирването" и на двамата боклуци със свещени шапки във форма на тенджера за курбан-чорба, имам дял и аз.

Отменям и променям титула на митр. Йоан от "високопреосвещен боклук", на разсънила се шушумига и главен епархийски, донейде дори симпатичен, кюфталан.

Ако продължи да прави полезни неща за епархията ни, обещавам да спра да го псувам по телефона и даже, видя ли го, да му казвам "Добър ден", вместо да му пращам, срещна ли Борко Стоев или баща му поп Димитър Стоев, поздрави от типа на: "Много здраве на тлъстия амбриаж да занесеш за него от мене!"

5 коментара:

  1. Дяла ти е колкото на муха кацнала върху лайно. Представям си кулаж с твоето лице с крила на муха върху мазно лайно. Пха ха ха

    ОтговорИзтриване
  2. Абе пише се "дял", ама при членуване трябва да стане на "делът", освен това тука членът трябва да е пълен, не непълен, като у тебе. И "кУлаж" не знам какво е, да не е нещо като гулаш? Може би имаш предвид колаж, щото това, дето го описваш, на "колаж" ми бие.

    ОтговорИзтриване
  3. Това какво общо има сас съдържанието?
    Драгими, смухурко.
    Ти все на малки лайна кацаш, но като ги преувеличиш биеш тъпана като да са слонски. Пийни си водчица да успокоиш бръмбарите в подутата си глава. И като пийнеш и събереш кураж почни да пишеш колко си велик. Щото в действителност като ти забият един в мутрата и се насираш.

    ОтговорИзтриване
  4. Ами като съдържанието ти е пълен хейт, да беше изпипал барем формата, аз, ако щеш вярвай, на хубава псувня или оригинална ругатня по мой адрес се смея от сърце и с глас. Ама то и псуването, за да е хубаво, не е за прости и слабовато книжни хора.

    ОтговорИзтриване
  5. Прост съм и слабовато книжен и какво?
    А ти като нямаш аргументи, насочваш разговора към моята личност. Това ли ти е умнотията и силната книжност?

    ОтговорИзтриване