В блог "Лирика" - "Ней"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

в блог "Богословие" - Семейство и Библия

08 юли 2024

Митрополит Антоний, Пеевската Майка и Бойко Методиев Божий Човек

Бойко Борисов бе казал, че свещениците са като учителите, затова заслужават заплати като техните и им ги даде. От държавния бюджет. Измисли го, гласува го и го реши. Сам-самичък. С висшегласие!

И от тогава, та до сега, поповете в България получават средната за страната работна заплата. А българските попове в епархията в Централна и Западна Европа получаваха по 3000 евро месечно. Минус 1000, спирани от архиерея им Живко Манекена... Как? Ей така. Владичина. Аз не се оплаквам, о, не! Живакът ми даде от тях около 5 000, така че, на пет попа дължа по 1000 лева. Имам да вземам, нямам да връщам.

Но тази новина е стара. Новата е, че 3x12=36 000 годишно в евро (Сметнахте ли ги?Сбъркахте!) всъщност са 4500 евро. Но не месечно, а веднъж...  годишно. Всичко на всичко.

36 000 евро минус 4500 евро прави 31 500 евро ежегодно на попски калпак в джоба на Антоний за държавна сметка.

Но как, но как?! Това са държавни пари за попски заплати! Как Живко Митрополит ги прибира? Не знам, питайте Делян Пеевски. Живко ебе майка му. Буквално. От години. А севдата на Живко Лудото Коле Севастиянов разхожда с ходжата самия Пеевски из Кърджали предизборно. 

Патриот ли? Български Владика ли? Ще те запишат със златни букви в историческите анали ли? Курва на еничарин си ти, Николчо! И те ебат за линия с кока и бонус счупен часовник, позлатен, с цинк.

На Пеевски майката я ебе Антоний, Пеевски с ходжата "ебат" Николай, а Антоний с Николай са се ебали. А аз съм ебал две попадии. Въобще всички сме в играта, слава Богу не заедно и едновременно. 

Ако не смеете да питате Пеевски, попитайте друг пишман-политик - бивш директор на Дирекция по вероизповеданията. Коскоджа ми ти професор по теология и български филолог, макар и хасковски циганин всъщност. Живко е ебал и неговата втора жена. Макар само с език. Според жена му. Ако архонтът на Фенер и Директор не вярва, да пита жена си "Тинтявата" дали ме е излъгала... И не, че обичам да правя интриги, ама тъй или иначе почнах. Живко е ебал и любовника на Сергей Станишев Криско Вигенин... "Въпрос на вкус!" казало кучето и си облизало хуя.

Ало, елита? Емиграцията! Диаспората!

След поредния концерт на Слави Трифонов на Уембли, приберете се в боксониерите си под наем в Лондон тип скотобойни, напийте се с пратена от баба ви в България шльокавица и пак гласувайте за ПП "Величие" или за "МЕЧ", или за поредния нахуйник. За кого по-точно ли? Не знам, питайте Киро Брейка - бивш сводник и настоящ инфлуенсър. Или Мартин Карбовски - бивш журналист, а в момента обикновена мъжка курва.

Ей, племе напрокопсващо, ти нямаш нищо общо с Шипка, тебе са те правили насред циганската махала на майка ти в задника!

В кочина се родихте, като свине живяхте, въстанете барем да умрем като Православни!

3 коментара:

  1. Както винаги си в шестицата, а за Живчето с махленската хубост може да се разказват доста весели секскуални неща. Той, или тя, горкия-горката, откакто Данаил стана Патриарх и увяхнаха розите да се показва по телевизиите и радиата,че взеха само него да канят и показват.Ужас, къде ли ще търси поле за изява синодалната кифла? А, сетих се, в Мъглиж на площада, там най много ще и се радват.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен, кипнал си от злост!

      Изтриване
    2. По скоро кипя от смях!

      Изтриване