"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

22 декември 2017

Бойко Тиквата и Володя Путин


А защо Владимир Путин и Бойко Методиев Борисов се обичат ли? Защото и двамата са от село. Бойко е от Банкя край София, а Путин е от с. Михайлово в Подмосковието.

И двамата ги крепи олигархията - Путин го крепи една взела властта в Русия клика на КГБ, припознала се като "защитник на Русия", а Бойко го крепи цялата ДС (ДАНС) в България, за която България не е нищо друго, освен канал за пренос на кокаин и пазар за контрабанден тютюн, която клика пази "държавата" си, както мутра пази фирмата си.

Национализъм ли? Или пък Демокрация?? Тъй както Бойко си "поигра" и с националистите на Сидеров, и с "градските демократи" на Радан Кънев, тъй Путин си играе и с прозападните си съветници, и с всерусийските шовинисти в Москва. А едничката им цел и корист са пазарите на мафията... Оп! Исках да кажа на олигархията.

Бойко харесва Тодор Живков, а Путин харесва Йосиф Висарионович Сталин, разликата е само в това, че Бойко не дава пари на киностудии, за да правят филми във възхвала на Живков, а Путин дава, за да възхваляват Сталин. Истинската "революция" у нас ще настъпи, когато Бойко започне да продуцира телевизионни сериали... "Бай Мангал хип-хопа продуцира".

А, да не забравим, че и Бойко, и Путин имат за "патриарси" педерасти, които са... хомофоби. Да.

Бойко иска Македония, Путин иска "Запада до Чехия".

И двамата са несменяеми.

7 коментара:

  1. Портос, искам да ти споделя, че изпитвам радост от това, че Тръмп обяви Йерусалим за столица на Израел. Сега всички, които не обичат Израел, ше си излеят гнева и злобата, дори с война, и Бог ще ги надвие, защото това е градът на "великия Цар" и защото "от Йерусалим излезе Законът". Нима палестинците родиха тоя Закон, който ние християните приехме - Божието слово. Не беше ли от тях цар Ирод, нима беше той римлянин.
    Ще ми се ме подкрепиш с някоя дума, понеже другите мълчат. Мисля, че това не е само политически въпрос, защото трябва да се открие Божията правда над всяка плът.
    Ако пък не си на моя акъл, прощавай-прости!

    ОтговорИзтриване
  2. Би ли попитал Таня, откъде знае трипеснеците на Св.Климент за Рождество Христово? Благодаря й, че е публикувала този тропар от 1-ва песен.

    ОтговорИзтриване
  3. Попитай Таня сам в блога й или във faccebook, Таня ми е малко сърдита и честно казано, има защо.

    А относно първия коментатор и възгледите му за Израел, аз ги уважавам, но не ги споделям и подкрепям. Аз не вярвам в продължаващата месианска роля на държавата Израел в историята след Христа. Не е случайно, че подобни възгледи споделят именно и предимно членове на юдействащи протестантски секти. В момента политическото образувание Израел не е нищо друго, освен витрина на демокрацията от западен тип в онзи регион и реклама на либералния терор над хора и народи.

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  5. По изключение отговарям на читателя,разполагам с целият текст на Трипесниците на свети Климент Охридски.Запозната съм с текста блогадарение на моите учители в Атина.Това е част от моето образование

    ОтговорИзтриване
  6. Ебал съм ти и Солуна, и Атината... Ти виждала ли си въобще Копривщцица???... Само питам....

    ОтговорИзтриване
  7. Поздрави си, Таньо, Учителите в Атина със следната Б(в)улгарна песен https://www.youtube.com/watch?v=kcr7iOPfg50

    ОтговорИзтриване