"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

27 декември 2017

Двери бг. и Вуйчо Ваньо си препикаха територията

"Тежко, брате, се живее между глупци неразбрани!" (Хр. Ботйов)
по повод: 12 000 картички от Двери бг.
(и в памет на Последния Български Владика)

След убийството на митр. Кирил, проф. Иван Желев и митр. Николай преустановиха привидната си война "на живот и смърт". Те няма вече пред кого да треперят, за да играят пред него на жертви един другиму, та да извикват у него съжаление и снизхождение. Мои приятели от София ми споделят даже, че са се договорили и за оглозгването на БПЦ - докато митр. Николай и шайката му нови "събратя" обират до шушка епархиите, Желев събира парсата от "хиротониите", попълващи тая шайка.

Дори това да не са физическите му убийци на Кирил (организатори на убийството), те са неговите морални убийци. В последното много се постараха, единият раздуха "темата с досиетата", използвайки татювите си приятели от същата тая ДС (сега ДАНС), оставащи в сянка стратези, идеолози и водещи офицери и продължаващи да работят за структурите й по всеки начин, както видяхме и в аферата с КТБ. Те лесно и бързо, безскрупулно си измиха очите и ръцете с честта на тия стари български митрополити, които са им сътрудничили заради националния интерес, докато тези са подготвяли националното предателство и всенародния обир от началото на 90-те. Измет... Същият раздуха и темата с автомобила му "Линкълн" на Кирил, даже не закупен от митрополията, даже не на негово име, ами на митрополията просто предоставен за временно ползване, не подарен, от бизнесмени епархийски съветници, вносители на тези автомобили от USA за България впрочем, докато същият духач с митра, оп - раздухвач исках да напиша, притежава безумно скъпи лимузини, съставляващи цял автопарк, закупени на негово име от митрополията му, една гума от които, струва почти колкото целия "Линкълн". 

Другият пък адски се постара да замести личната харизма на философа от Атина и д-р богослов от Москва Кирил със своята на "теолог" от София и "филолог" от... Шопия, личното присъствие и сърцатост на Кирил със своето априлско-пленумно филигранно говорене (с нищо не казване да, ама на гръчки)

Уплашените и покорни сред старите митрополити на Николай и Вуйчо Ваньо и на стоящите зад тях кукловоди умряха в леглата си от старост и старчески болести, в ръцете на видинските си конкубини или на ордите с врачански любовници. А с Кирил и с Галактион се повтори, ах как "случайно", сценарият на американския филм "Сърдити старчета"! Единият почина от "хипотермия" при "риболов", а другия го блъсна камион в автомобила му и получи инсулт. 

Защо е избрано за вариант убийство по филмов сценарий ли, при това американски и комедиен? Защото българският милиционер може и да не знае да си напише името даже правилно (в това Желев прави изключение, а за Николай не можем да сме сигурни, понеже сам още не е сигурен Стоименов ли се казва, като преди престоя му в софийската психиатрия  като юноша или Севастиянов, както след него), но знае българският милиционер едно със сигурност - че е по-прост и от галош. И знаейки това, несмейки да импровизира, избра сценария на американски филм, за да не бъде по почерка си на идиот разпознат. Кой да го разпознае? КГБ, понеже в КГБ има и мозъци, не само галоши като в ДС (ДАНС) и те едва ли биха се съгласили с всичко това. А на всичкото отгоре КГБ добре знаеше какво се случва, затова и след убийството руски сайтове го описаха подробно, преди всякакви български "експертизи", а някои от тях даже писаха, че лично аз съм го доказал в novinite.ru ТУК и в bulgariatoday.ru ТУК "Удариха ме в сърцето!" е казал Руският Патриарх при новината за убийството...

Разликата между КГБ, която работи не само на светло, ами и умно, тъй че успява да внесе смут и идейно объркване в целия Западен свят, а работи и с мисъл на държавност и свой народ от една страна и ДС (ДАНС) от друга е, че нашите милиционери винаги са работили само и единствено за своя собствен гъз, а често и със самия си гъз.

А кой от двамата хубостници, герои на нашия сега текст, не е "дете на ДС"? Не е "демократът" Желев ли, с досие от ДС подробно? Или пък не е синът на Методи Стоименов - Николайчо, дето е ужким "русофил", ами не е, а е най-обикновен коплотаджия и рубладжия, ама на високо ниво?!

* * *

Двери бг. сега се хвалят, че в няколко епархии са раздадени от техните Рождественски образователни картички за деца... Нека проследим тая пътека, показваща претенциите им за влияние, както се следят кривулиците на прясна пикня в пухкав сняг.

Раздавал е митр. Наум Русенски, който пред цял Русе живее в митрополията с любовника си. Раздавано е в епархята на Антоний Централно и Средно Европейски, известен със своята бисексуалност, да не кажем блядщина и странни вкусове за обекти от другия пол, оня със скъпата джипка, в която стои неодраскан диск на Бетховен, докато той кърши гюбеци под чалга ритми с политически аферисти-националисти на Слънчев бряг. Раздавал е Йоан Варненски, но него повече няма да коментирам, защото ме е гнус до дън-душа. Във Видинско е раздавал йеромонах Максим, известен на цяла България с чатовете си в интернет, документирани, с хомосексуални граждани от Република Македония, канени от него във Видинско, за да им пие спермата под душа. Раздавано е в Софийска епархия, където живее пред очите на всички "патрика" Неофит, заедно с мъжкия си любовник Ачо, крадлив възбог впрочем, който ходи и на епископски погребения с него, с Ачото си, демонстрирайки скверната си връзка вече безсрамно. В София, където "светителства" "епископ" Герасим, като главен секретар на синода и предстоятел на Патриаршеската Катедрала, прославил се в медиите с дело за сексуален тормоз срещу него от служител на Софийска митрополия....

Честито на Двери бг. за новите позиции.

Няма коментари:

Публикуване на коментар