"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

29 септември 2020

Есе за Бога от Малечка-Палечка на украiнский



автор: Диана

Бог випробовує людей не просто так, хоча люди і вбачають в тому сенсу, Бог хоче такими методами донести до нас істину. Навіть Ісус помер за нас, бо така була ціна істини і спасіння. І даремно люди нарікають на долю, бо вони і грама не пережили того, що пережив Ісус на хресті. Бог-батько і це Його методи виховання і впливу на наш розум. Хоч істина приходить до людини через біль, проте саме тоді душа звільняється від тягаря гріха і починається геть інше життя-життя з Богом в мирі з собою та людьми, в любові до всіх і милосердю до заблудших творінь Божих.

Людина повинна цінувати істину дану такою важкою ціною. А саме цінне що в нас-це Божа любов до нас грішних заблудших овець. Бог Ісус Христос довів цю любов до нас на хресті і нам треба лише покаятися і прийняти Ісуса і це все чого хоче Бог від своїх дітей. Це не є плата-це відповідь на Божу любов. Любов безцінна і не потребує плати-лише взаємної віддачі. Як добре відчувати любов постійно і нічого за це не платити, а лише поважати і бути відданим тому кого любиш.

Я люблю гармонію яку Бог створив, щоб усе було гарно, добре і одне до одного горнулося. Бог-є любов, тому бог хоче щоб люди любили те, що він створив для них і любили один одного. В цьому і полягає гармонія-в любові, бо тільки там добре, мирно і радісно де є любов. І я вдячна Богові за те що Він є і що дарує мені Свою любов!

Няма коментари:

Публикуване на коментар