"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

19 юни 2019

Пред храма е чисто, но не заради Тишо (Пишо и Пърдишо)

Заети да водят титанични битки, за да запазят авторитета на гуруто си чист и ненакърнен, а по-точно да го реабилитират след моите атаки върху него, включително изливайки върху ми колективно кофи с помия пред държавни служби и институции, превзелите храмовото настоятелство промити мозъци от енорийска секта "Свидетели на Фотакиев" (освен промити, но и умствено контузени) така и не намериха време да се обадят в местната община, за да сигнализират, че градинката пред храма е занемарена, камоли сами да се заемат с почистването й.

По мои непотвърдени информции от общината е извършено почистване след сигнал от обикновен жител на квартала.

От розите, засадени с общински пари, обаче няма и следа. Еба им се, с извинение, мамата, на горките розички благодарение безотговорността на настоятели като Тишо  (реално лице), Мишо и Пърдишо (последните двама са измислени събирателни образи).

1 коментар:

  1. Айде бе, не те ли осъдиха вече за да платиш разноските по делото и да нямаш кинти за интернет? Вземи да прочетеш "Извори на знанието" от Св. Йоан Дамаскин за да те навести малко разум. Колкото до това с розите си е чисто безхаберие, явно буреняка им радва очите или ги тресе леността.

    ОтговорИзтриване