"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

05 юни 2019

Официално предупреждение до поп Георги и марионетките му

След малко ще посетя IV-то РПУ по покана на следовател Проданов, за да предоставя трудови договори и служебни бележки от настояща и от предишни мои местоработи за година назад. Това е необходимо, според Проданов, за да бъде прекратена преписката по сигнала на църковното настоятелство в квартала, според който съм алкохолик и наркоман, безделничещ и заради това списващ блог с измислици.

Ако обаче бъде оказан натиск или бъде сугестиран под каквато и да било форма настоящия ми работодател, което не изключвам, имайки предвид всеизвестните връзки и зависимости между кварталния поп, ДАНС и МВР, като знаем даже и името на водещия офицер в сътрудничеството му, няколко медии и неправителствени организции в България ще бъдат запознати с известния инак във Варна факт, че IV-то РПУ не обича да работи.

Ще се позова на собствената жалба на Антоанета /.../ от 2008 г., съхранявана в архива на управлението за нанесения й от попа и негови приятели побой, както и на свидетели на побоя над Д. Т. отпреди няколко години посред бял ден в храмовия двор от попа и ще попитам публично служителите на местната полиция защо толерират и недоглеждат за едно откровено мутренско поведение с десетилетия.

Някои хора, драги читатели, жестоко се объркаха.... Да бяха по-добре питали предварително кой и какъв е Светльо Ангелов "от Цариград до Сръбско" и кой не му е ял попарата "от Сливен до Трънско"...




2 коментара:

  1. Кой си и какъв си, мнозина знаем. Чудим се само защо се опитваш да се хвалиш с това. То вярно, че всеки се хвали с каквото има, ама твойто имане, брате, е направо септична яма! Нищо де, ти пиши, да не скучаем, па се надявай заедно с нас, да бъдеш оправдан поради така стеклите се за тебе житейски обстоятелства.

    ОтговорИзтриване
  2. Пиши им за какво те изгониха от Градски транспорт.

    ОтговорИзтриване