"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

06 август 2020

Фиш, че пресичам на червено и лафче с джендъри


4 коментара:

  1. Инцидентно пиша този коментар (вече не те чета и коментирам).

    Архимандрит Дионисий се изказа блестящо- призова за отнемане на орденът на ББ, а ти, разхождаш си окосмението по улиците и се заяждаш с протестиращите ( беше си за предупредителен протокол, ала околните бяха снизходителни към теб).

    ОтговорИзтриване
  2. Отново инцидентно...

    Гледах "Пловдивска Православна телевизия" и се изумих- промених си мнението за Николай! Дръпна хвалебствена реч за правителството на службата днес, подари икони на министри (с парите можеше да се направи нещо полезно, а можеше ѝ иконите да се подарят на бедни миряни). Какво ли са си помислили присъстващите там...

    От митрополитите само +Антоний ми остана.

    ОтговорИзтриване
  3. Николай умира от страх пред настъпващия Слави Трифонов, оня го подиграва до кътните зъби, даже по куриозен начин благодарение на Слави за обществеността скандалът, който тогава организира Колето медийно със злополучния "Линкълн" на дядо Кирил, се прехвърли чрез шегите на Слави върху него. В масовото съзнание остана, че той, не дядото, имал "Линкълн". Слави ще му свие перките и Николай ще остане да гледа към патриаршестването през крив макарон.

    А твоят Антоний няма никакви шансове, падне ли влиянието на Делян Пеевки и майка му Ирена Кръстева. Ренито може и да сси прибере даже апартамента му в "Докторската градинка" в София, остане ли без кинти.

    ОтговорИзтриване
  4. Това за +Антоний са илюзии.
    Аз съм духовен аристократ и приключвам темата!

    ОтговорИзтриване