"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 Философските статии на Дiана Харчук ТУК

24 март 2023

За коментара на един ционист!


екранна снимка, показваща действителни настоятелни четения в блога от Израел, според статистиката от последните няколко дена

написано по повод на коментар на мой читател от Израел под предходната публикация:

"Аз Родината си зная и твърде много неща в нея ненавиждам. Но почнат ли да я обиждат чужденци, ми става някак-си досадно!" (А. С. Пушкин)

Уважаеми Господинчо от Израел, Егор Григориев, не зная какво те кара да мислиш, че след като пишеш от една изкуствена и създадена  по престъпен начин държава като Република Израел, можеш да наричаш отец Ясен Керчев квартална отрепка.

Този Ясен е пастир в Словесното Стадо на Живия Бог Иисус Христос, Едничък показал ни в плът Отца-Бога, наш Господ и Спасител и подарил ни в Свое Име Духа Светаго, измолен за нас от Него Лично от Отца, което Истинно Стадо е само в Едната, Света, Апостолска и Вселенска Православна Църква от източен обред,  родена в Йерусалим и пречистена от всяка ерес в Царството на Равноапостолния цар от Бога св. Константин, за да разнесе Евангелието на Христовото Царство до краищата на Ойкумената и не без подвига на моя Христолюбив Български Народ. За да разнесе и прослави Единственото Име - това на Иисус Назрянина, чрез което можем и трябва да се спасим от Вечния пъкъл и Божия праведен гняв. А отец Ясен е достоен и почтен човек и искрено вярващ Христов ученик.

Недостатъците, за които го иронизирам, са в голяма степен грешки на духовния му растеж, следват често от нездравата еклесиална среда, в която е израстнал, а не са негов личен осмислен и съзнателен избор.

Все-таки дебело ще подчертая, че народът на Авраам и на Иаков-Израил, народът на Мойсей, Давид и Илия, на Йоан Предтечата, на Пресветата Дева, светите апостоли и на Сам Господ Иисус Христос аз дълбоко почитам и уважавам - и културата, и историята, и религията му. Често с удоволствие слушам проповеди на равини от мистичния и мирен юдаизъм на руски език.

Обаче ционизма считам за не по-малко фашистки от национал-социализма на Хитлерова Германия, великоруския шовинизъм на днешен Кремъл, нацизма на украинските бандеровски паравоенни формации. Ционизмът е точно толкова престъпление срещу израелското общество, колкото и срещу човечеството, подобно на немския нацизъм. Това е подмяна на Живата Родина с Идеологическо хибридно чудовище, човекомразно и човекоубиващо.

Затова най-сериозно ви заявявам, че шантаж от мръсни фашисти няма да приема и че ще сложа всяка фашистка сган на хуя си, независимо от етническия й произход, да ще даже да е и Българска!

Гледайте си работата, ционисти, гнусни масонски сектанти! Как посмяхте въобще да ме адресирате така нагло?!

Това, с което ме плашите, за мене, с всичките ми безброй уродливи грехове и престъпления, не е нищо и никакво, заслужаващо страх, а напротив - последен благодатен шанс за Вход в Царството на Разкошния от Назарет..

Но и какво ще ми предложите? Аз още стоя на краката си и ми работят ръцете. Закъсам ли, намират се много верни другари, някои съвсем не бедни, доказали се с годините. С парите си мръсни по-добре си лекувайте от жените трипера и от любовниците гонореята. 

А на ваш'та мама - Йезавел царицата Ахавова, гонителката на св. прор. Илия и духовна майка на Вавилон Великата Курва, да й го набухам с картофите!

Няма коментари:

Публикуване на коментар