"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

13 септември 2023

Либерална неофашистка злоупотреба с хюмнетата


Хомофобията в съвременните общества я създаде и утвърди либералната неофашистка идеология. западна. 

Нещо повече, докато индоктринира в себе си хомосексуалистите, представяйки се за единствен защитник на правата им, тя ги подтиква да се свеждат и ограничават сами в своя личен и публичен живот главно и основно до своята сексуална особеност... 

С две думи: няма вече личност в пълнота и многообразие, има главно и само "педераст" и този педераст, идеологически фанатизиран в педерастията си, има една и основна функция: постоянно да воюва за правото си на нея, да я афишира.

Заедно с това тия неофашисти, фашизиращи обществата в името на своите либерални ценности, допуснаха и даже толерираха създаването и възхода в обществата на партии и организации с хомофобска идеология и цели, пуснаха ги не само в националните парламенти, но и в Евро-парламента. Що? За да не ги обвини някой в недемократичност, в недиалогичност.

Но резултатът какъв е? Педерастите се превърнаха в секта, но не просто в секта, ами в секта световна с лоби във всякакви институции, а консервативните партии и движения в държавите и обществата се изродиха в крайно десни и фашистки.

И кой има полза от всичко това? Само създалите и продуцирали проблема, които сега се представят като единствените, които имат воля и ресурс да го разрешат. Запалилите пожара, дето сега се представят за такива, които го гасят, ама сипвайки в огъня бензин, вместо вода.

Е да де, ама аз познавам много педерасти, които не само не се афишират като такива, защото, съгласете се, че е грозно да свеждаш и представяш себе си само чрез своята сексуалност, каквато и да е тя по вид, не участват в гей-паради, но и същевременно гласуват за консервативни партии. 

Познавам и много истински хетеросексуални консерватори, които не само не участват в анти-гей парадите, нито в "лов на гей-вещици", но и биха инициирали съдебно преследване срещу всяка проява на крайна хомофобия.

Аз познавам и те познават, аз го виждам и те го виждат. 

Затова, разбирайки, че няма да подпалят така обществения мир отвътре, за да наложат своята неофашистка диктатура, уж за да го гасят, те са готови да ни въведат в световна война. Тъй като е лесно да се воюва заради идеология с обобщен и непознат външен враг, а трудно с комшията си педераст, когото знаеш и като човек в цялата му пъстрота и чудно многообразие, с когото делиш една улица, с когото се виждаш лице в лице, който всякога ти е помагал, а и ти нему. 

Зеленский с методи и идеология на класическия нацизъм и фашизъм защитава европейския и либерален избор на Украйна. Путин и "патриката" му всерусийски полк. Гундяев започнаха война срещу други славяни и православни с оправданието, че така ще предотвратят гей-парад в Киев.

На мене това ми напомня обаче на нещо "по Христо Ботев" - "Генчович и Пенчович са два идиота, единият с ум от просо, а другият с празна кофа". 

И двете страни воюват не помежду си, иначе войната скоро щеше да е спряла с нечия победа, а воюват за война, обслужват едни и същи неофашистки и глобалистки либерални кукловоди. Едните с нацизъм в името на... демокрация, а другите с фашизъм и тоталитаризъм в името на... консерватизъм. 

Пародия!


* * *


А първият гей-парад в света не е в Германия, където по онова време още се опитват да се справят с вината си, че заедно с душевноболните, евреите и циганите са изпращали и хомосексуалистите в концлагери. Не е и в САЩ, където все още са настанявали такива в психиатрии насилствено, ако междувременно не ги пречукат от Куклукс-клан или протестантски фундаменталисти.

Първият такъв парад е в края на 1960-години в България, в София.

Той не е организиран от НПО-та, партии или фондации.

Група артисти от Народния Театър излизат от Софийската Централна градска баня и тръгват към кв. "Горна Баня". Някои са облечени като жени, предвожда ги знаменитият Георги Парцалев, носещ в ръка кофа с... вазелин. По пътя към тях се присъединява огромно множество изненадани и развеселени софиянци. 

При съдебното дело сетне срещу артистите, което не е заради тяхната форма на сексуалност (за нея знаели всички отдавна, даже Тодор Живков), а заради манифестацията им, Парцалев казва на обвинителите:

- Абе, другари, държавата ли оправихте, че с моя гъз седнахте да се занимавате?!

Последвал бурен смях сред всички. Накрая никой не бил репресиран, нито уволнен или кариерно възпрепятстван. Били пратени само за месец на обществено полезен труд. Но и там никой не ги накарал наистина да работят, а те запазили сладки спомени от общуването си нощем с турските и ромски... манафи. 

Щото тогава нямало ни Байдън, ни Путин, ни Макрон, ни Зеленский, нито папа Фра, ни Гундяев. Нямало ни хомофобия, ни шибани НПО-та с неолиберални фашаги, които да я провокират и подклаждат! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар