"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

16 януари 2020

Чии подлоги са българските "патриоти" (за един Владо Русев)

"За тия ли момчета става въпрос?! / Познавам ги, тоя единият е много прост!" (Ицо Хазарта)
Гледам в интернет вчера поредното видео на Владо - Дончо Русев (Валтер Калашников) с един приятел в дома му и двамата почти се напикаваме от смях... Тия седнали с Иво Борисов зад едно бюро "на един хуй разстояние един от друг", опънали зад гърбовете си националния флаг с емблемата на Воинския съюз, снимат се с почти професионална камера - взимат се сиреч адски насериозно и ръсят глупави смешки, които адски не са смешни, но те им се смеят съвсем от сърце. Смеят се с глас, ама... някак-си нервно, защото истината за тоя "съюз", направил си взаимен пиар в Бургаския съд, заедно с Българския Хелзинкси комитет, на гърба на няколко идеалисти, участвали в свада и бой с активисти на Комитета, започна да излиза... 

Аз бях в Бургас и ще ви кажа, че поведението на Валтер беше пълен цирк. Държа се арогантно в съда, като за пред камери, в демонстрираната публично агресия го задминаваше в проявите си само Динко от Ямбол, небезизвестният патриот с бандитски, но действащи методи и искрен в постъпките и намеренията си, който впрочем все повече ми допада... Впоследствие самият Валтер се дистанцира от съдените членове на съюза си, нарече ги частни лица и спря помощта за техните съдебни разходи, докато сам живее в огромна и луксозна къща, закупена и поддържана чрез множество схеми и грабежи, лъжи и манипулации, включително на хора от престъпните среди чуждестранни, както и дарения от скромни членове на съюза. 

Освен за помощ на съдените в Бургас, Валтер събираше и пари, за да подготвя зона за национално спасение край село Дюлино Бургаско, където твърдеше, че избраните от него щели да се затворят и да се защитават от нападение всестранно от румънци, шиптъри и турци, подпомагани само от 60 000 славянска смесена армия, която той щял да събере. Това вече съм го описвал ТУК в разказа за Дюлино, "патриотите" и на вуйчо Стойчо "Запорожец"-а... Сиреч Валтер създаде паравоенна секта, каквато всъщност е и споменатият Воински Съюз "Васил Левски" с БНО "Шипка" на Иво Борисов и с парите на нейните членове злоупотреби. За да опишем какво представляваше в действителност тая "зона", ще използваме колаж със снимка на самия Валтер:


Това представлява ролята му във въображаемата зона, а това са "военните му планове и действия":



А това пък е къщата на човека, който не спира да хвали старата Народна Република, докато преди 1989 година е лежал в затвора, където и днес би бил, ако държавата беше нормална, тоя разжалван старшина от Българската Народна Армия, представящ се за подполковник. 

Битието му след 1989 година е още по-интересно - послушник, а после и монах в Плаковския манастир, изгонен и от там. Последното на нас ни дава известна идея отгде иде хомофобията му, защото не е чудно да са го "обиждали" там отзад, затова днес в изказванията му и действията се наблюдава силна омраза към хомосексуалистите мъже, заедно с подчертано сексуални жестове и изрази към събеседници - и съмишленици, и опоненти от същия пол. 

Продължавам да слушам и се давя от смях... Според него е получил от Белия Дом във Вашингтон поздравително писмо от Американския Президент Обама, задето бил спасявал на тоя Континент (и в Северна, и в Южна Америка подразбира се, жени и деца, при това със стотици хиляди, които били застрашавани от убийство, тъй като мъжете и бащите им там се избивали непрестанно в постоянни бунтове, за които никой не е чувал, но и те, като "зоната край Дюлино", са част от конспирация за погубване на света, за която само Валтер и Иво Борисов знаят и събират пари, за да я спрат.... Та ходил Валтер в САЩ, за да спасява жените и децата на враговете си сиреч, понеже е уж краен русофил, щото бил много благороден. Имал такива мисии и грамоти от повечето световни президенти, включително от Москва!... Представяте ли си само - от Вашингтон и Москва нямат достатъчно подготвени командоси, за да се справят, та викат Владо, дето на външен вид прилича на анимационния герой Инч Хай - частен детектив!?

А от грамотата, която е поздравителен адрес с щампован печатно подпис на Обама, не даже и собственоръчен, за тия, дето знаят английски, става ясно, че нашият идиот просто е досаждал с писма на президентската администрация и им се е подмазвал. Интересното е обаче друго: той е посочен от самия Обама като член на някаква организация, свързана с американския национален идеал и утопия. Според мене това са юдо-масоните. Така става ясно защо Валтер е получил за "съюза" си и за бутафорните мисии по Южната ни граница (за разлика от тия на Динко Вълев) два дрона от английски тамплиери, които не могат да хвърчат и защо така откровено окарикатурява българския национализъм, подобно триото Каракачанов, Сидеров и Симеонов в политиката - стара масонска стратегия за злепоставяне и дискредитиране в обществото на национализма, консерватизма и традиционното вероизповедание, чрез продуциране на личности, които докато уж ги поддържат, ги представят като посмешище! 

Следва: Как Валтер Калашников иска да купи несъществуващите в оръжейно производство "гладкоцевни и самозарядни карабини".

3 коментара:

  1. Свършиха ли лудниците в България?

    ОтговорИзтриване
  2. Гледам видео клипове с Иво Борисов и Дончо Владо Русев в интернет ,когато Дончо почне да крещи и ракомаха като луд ,в погледа на Иво Борисов се чете едно приберете този луд

    ОтговорИзтриване
  3. Интересно ми е каде на и колко ще му са кравите овцете прасетата и другите животни и боеприпаси той от бил гейц по богат се извъди нали е честен от къде толкова пари един старшина

    ОтговорИзтриване