"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

17 януари 2020

Войници, лъжци и бандити (За карабините на Владо Русев)


Освен двата дрона, дето не могат да хвърчат, са подарени от английските тамплиери на Владо Русев и на съюза му също и фалшиви, бутафорни бронежилетки с тамплиерски изрисувани кръстове (малтийски)... Владо Русев обаче не престава да се "въоръжава", последно в сайт за онлайн поръчка на оръжие е заявил желание да си купи несъществуващите нийде "гладкоцевни самозарядни карабини (руски)":
А отдолу следват множество подигравки от потребителите на тоя професионален сайт, следователно познавачи на видовете оръжия... 

А сега аз предлагам Владо да се довъоръжи и с една древно-израелска прашка, и с една египетска желязна бойна коленица, след което да наеме група цигани с капаци от казани за готвене, вместо щитове и с тях да организира древно-римския боен строй тип "костенурка". Сетне непременно да си купи десет презерватива от кварталната аптека, за всеки случай, ако му излезе късметът в друга интернет страница (във facebook), която сме виждали, че посещава - за свободни сексуални връзки и запознанства.

А може и така въоръжен, да нападне и да превземе държавата на бардаците Тайланд или местната психиатрия, където ще му е най-добре, защото сме чували, че лудите обожават да се ебат.

* * *

Да повторим - "воините" на Владо Русев, така "въоръжени" и "оборудвани", при всичките си "патрули по границата", не са се натъквали на нито един нелегален емигрант, а според запознати, маршрутите са чертани от Русев така, че да не се срещат. Защо според нас? Защото самият Русев е с тях и може да пострада или най-малкото да сподели съдбата на Динко Вълев - да бъде публично подигран и обругаван като него, който "без дронове и само с едно АТВ" излови десетки, понеже всекиму от оня район е ясно откъде те минават. И докато службите се занимават с Динко и хората му, Русев свободно охолства с натрупаните от бутафорните акции пари в къщата си, усвоени чрез манипулации и лъжи... 

Кое обаче е интересното? В Конституцията на България има член, предвиждащ затвор или пробация за лица, проповядващи и подбуждащи омраза на полова, религиозна или етническа основа, защото на добрия държавник е ясно, че за да разбиеш едно общество и да опорочиш една държавност, средството е именно това - да разделиш и насъскаш различните групи една срещу друга. И докато Динко лови и бие наркодилъри из Ямбол и престъпни елементи сред мигрантите, не защото са сирийци или афганистанци, а защото минават границата нелегално агресивни и въоръжени, които предава на властите, Русев призовава към бесилки и изтребление на "полов, етничеки и религиозен принцип", както сме чели и в публикациите му из facebook, както четем и в един пловдивски сайт - ТУК. Русев обаче харчи награбените пари свободно и необезпокояван от съда в България.

Да потретим - президентът на САЩ поздравява Русев в благодарствено писмо, в което се разбира от подтекста, че Русев представлява на някакво ниво юдо-масонска организация, а тамплиерите "въоръжават" хората му, като поставят по подаръците своите знаци. Това е сериозен чадър над Русев и то от хора, които на официално ниво заявяват, че ратуват за мир и разбирателство между етноси, граждани и религии... Какво ви говори това? Ще го кажем на сръбски: "Маму вам jебем, масонску!" Финансираният и протектиран от тях национализъм не е патриотизъм, той разстройва и унищожава общества и държави и крайният му резултат е краен либерализъм, междувременно масонската мафия лови риба в мътилката.

А забележете и в Бургас кой пострада само при ексцесии с членове и активисти на БХК - двама-трима наивници в качеството си на частни лица. При самото стълкновение Русев не е присъствал, но на делото срещу тях беше, заедно с много други членове на неговия "съюз", регистриран впрочем като НПО. Русев отрече впоследствие връзката на съдените с НПО-то си, но тази връзка беше ясна и видима за Бургаските разследващи, съдии и прокурори. Последните обаче изцяло я пренебрегнаха. Сега троицата са осъдени, някои и ефективно, а Русев продължава да ръководи НПО-то си и да събира даже членски внос...

Следва "За очернянето на бивши и настоящи членове на собствения му съюз от Русев" 

Няма коментари:

Публикуване на коментар