"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

03 декември 2020

Мій життєвий шлях



автор: моя Диана из Луцк

Перш за все скажу, шо бути в людини може багато захоплень але призвання завжди одне. Вибрати чим ти займатимешся все життя дуже важливо, адже це діло треба любити, мати до нього хист і сили відстояти свої ідеї попри тиск оточення. Захоплення(хобі) відрізняються від призначення тим, що вони швидкоплинні, тобто сьогодні тобі подобається одне а завтра буде подобатися зовсім інше. 

Кожна людина народилася у цей світ не просто так, Бог дав життя людині з певною метою-у Нього є прекрасний план для щасливого життя для кожного Свого творіння. Шукаючи сенс життя, загляньте всередину себе і згадайте що вам було таким дорогим колись-в дитинстві коли самий благоприятний час для розвитку особистості( бо тоді багато часу, нема особливих обов’язків і можна вільно вивчати себе і світ). В дитинстві, коли мені виповнилося 6років, я обрала справу якою хочу займатися-бути мушкетером, тобто бути воїном що несе добро, справедливість і мир. На це мене вдохновили троє друзів з якими я нерозлучна в пригодах та у житті. Якщо подумати не лише батьки можуть вплинути на те, ким ти станеш коли виростеш, але й друзі або навіть чужі люди(якщо вони для тебе особливі і ти їх взяв за приклад). Впливають на таке рішення ті, з ким ти проводиш найбільше часу. Ще подія може вплинути на рішення. Але саме в дитинстві це можливо зрозуміти «хто ти» і для «чого живеш», бо в молодих роках людина сама чутлива до всього що з нею відбувається. 

Сенс життя дуже простий-жити і радіти життю, для чого Бог нас і створив! І завжди якщо ти сумніваєшся чи тебе охопила туга або депресія-звертайся до Бога у молитві і Він допоможе подолати негаразди. Пройшовши багато чого я тепер розумію, що немає нічого складного в цьому житті: усе просто, складнощі і проблеми ми самі собі придумуємо в голові і накручуємо себе що і заважає бути щасливим. А потім люди впадають в депресії з жалістю до себе, а причина того проста-звичайне небажання робити те що потрібно і вони вигадують причини для того й потім називають це проблемою. Цей світ матеріальний і закон його такий : хочеш чудове життя-ставай і трудися, адже зміни не відбудуться самі по собі магічним способом, тому нетреба звикати з дитинства до думки що хтось зробить за тебе-це твоє життя і все доведеться робити самому. Все базується на життєвому виборі, ти обираєш бути щасливим чи нещасним, бути на боці добра чи зла і т. д.

Няма коментари:

Публикуване на коментар