"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

22 юли 2021

ПП "Капитан Пинко Войвода"

 


4 коментара:

  1. Пинко, имаш ли лидерски качества?:)

    "Изправи се! Ние идваме" звучи добре. Допада ми ѝ решението за регистрация на НПО.

    Служебното правилтелство постигна много добър резултат за незначителното му време, а утре ще бъдат изслушани, г-н Рашков и г-н Стоилов, очаквам с интерес.
    Доволен съм от случилото се на двете пленарни заседания, а в дългосрочен план ще видим след време.

    Не си струва да коментирам "Доматито" и Дуньо Несложния, но сравнени с теб, абе цвете си!

    Не разбирам хора, които не спортуват. Лошите здравни навици, които са резултат от липса на здравна култура и здравно възпитание ме отблъсткват!

    П.П. +Киприян, благоволил ли е да се извини на г-н Рашков?

    ОтговорИзтриване
  2. Абе, моля ти се, събраха се трима клоуни, дето висяха две години на площада и се занимаваха с циркове, изведнъж станаха адски агресивни и властни, след като просто се оказаха на мястото, където народът се събира да протестира по традиция, а те решиха, че са го извикали, с Мая Манолова, завършила в Москва "агитационна работа с младежи по комсомолска линия", та правилно ПКП Цвета Караянчева задочно я попита какво би работила извън Парламента.

    В цял свят партиите се легитимират идейно по оста ляво-център-дясно, само тук се нароиха такива с имена по филми и комикси!

    Дългият кокаинист Слави "идвал и водел ада със себе си", тия па самите те идели, съставлявайки вероятно зоопарка. Инфантилизъм до дупка!

    А Служебното Правителство не съм коментирал. Във възторг съм от тия три хлапета, дето на челото им пише, че са честни до крайност... Не щели да стават министри, разлики имали в идеите с проекто-кабинета, а единият пък не разбирал от ресора, който му предлагат, затова не щял. Златни хлапаци! А Рашков пък като излязъл от стар френски филм за комисари - последователен като булдог, луд като кълбовидна мълния....

    ОтговорИзтриване
  3. Гледа ли изслушването на г-н Рашков и г-н Стоилов? Бяха блестящи- класа! Знаещи и можещи професионалисти, които са морални и достойни хора. По едно време, от една партия в упадък, абе, започнаха да се изказват в стил "Доматито".

    ОтговорИзтриване