"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

17 август 2021

Сионий Велички "стара школа" педераст


на снимката депутатът от ИТН и секретар на Бачковския игумен еп. Сионий Васил Апостолов, облечен в тесни дънки тип "шик-хюмне" се кара с полицаите на паркинга пред р-т "Водопада" край Бачково, че не си вършили работата (снимката предостави г-н Атанас Паунов)

Колкото повече мисля, размислям и анализирам през годините света около себе си, толкова повече се убеждавам в следното нещо. Секуларизмът е едно от най-големите постижения на Човечеството в полза на правото, законността и обществения ред, като следствие от Великата Френска Буржоазна Революция.

Сред твърде религиозните хора е пълно такива, които са с изявено престъпно съзнание и наклонности, търсещи у Бога опрощение за тях (в по-добрия случай) или пък за тях оправдание и легитимност "в Името Божие" в по-лошия случай. Пълно е и с такива, които са с психически отклонения и личностни дефицити, та да не река даже деформации. Та не е чудно значи защо в България (и в Русия) старата комунистическа милиционерска ченгетура и номенклатурна върхушка (утайката й) се окопа именно в Църквата, като я превърна в своя цитадела - когото не купят заради алчността му, лесно манипулират чрез вината или налудностите му.

- Която и власт да дойде, винаги ще става каквото ние искаме! - заявил тия дни арогантно на Георги Паунов депутатът от ИТН и секретар на "църковната" мутра еп. Сионий Велички Васил Апотолов.

И как няма да е така, след като навремето не поставихме БКП (БСП) вън от закона, не лустрирахме агентите на ДС (главно доносниците по-точно и водещите им офицери) в обществените и държавни структури и организации, не разстреляхме Живков с цялото Политбюро, като румънците?!... Ако ли не да отлъчи Петър Младенов за думите му, че е "православен атеист", БПЦ не биваше да приема такива, като Велислава Дърева, са свои апологети, която смени само името на Ленин с това на Патриарх Максим и на БКП с "Църква, Православие и Родина" и нищо друго в типа си риторика и мировъззрение.

Тези хора постепенно не просто се инфилтрираха в "новите" обществени институции, но и ги превзеха отвътре, поставиха ги под своя контрол, за да продължават грабежа чрез фасадно демократични лостове.


* * *


Според информациите, стигащи до мен, търговията с малолетни на Сионий не датира от сега, а още от 2009-та година, когато избухнаха скандалите с педофилските му практики като ректор на Софийската Духовна Семинария. А градската легенда впрочем гласи, че е бил в един кюп с убития си във Варна през 90-те години, заради мутренски надигравания брат. Сионий се е спасил, за разлика от него, влизайки в манастир. 

И ако и да беше "оправдан" от църковната власт през 2009-година в педофилската афера, от образователното министерство го освободиха скоропостижно от поста му на техен съветник по въпросите на детското възпитание и образование. Синодът също го освободи от поста на ректор на Семинарията в София, но вместо да го разчини или прати в някой манастир "на покой", го скри "в девета глуха" - изпрати го като викариен епископ във Видин при стария Видински митрополит Дометиан, където впрочем отколе е "депото за ремонт" на компроментирани висши църковни служители.

Ако не беше смъртта на Патриарх Максим и на митр. Натанаил, ако не беше убийството на дядо Кирил, Сионий още щеше да е във Видинско "в дупето на географията" и вместо на тежки софри, да яде по курбаните "свещи и подавки". Нещо повече - ако един поп от централен варненски храм не беше постъпил страхливо и измекярски, Сионий отдавна не би имал въобще расо.

Историята е следната, Докато попският син учи в Софийската Семинария под ректорството на Сионий, ректорът му го кани в апартамента си в кв. "Павлово", за да му помогнел при разтоварването на някакви мебели. Малкият отива, но в момента, в който влиза и си събува обувките, Сионий го натиска, започва да го целува и опипва, а той успява да избяга и буквално по чорапи се прибира от Павлово до кв. "Дървеница", където е Семинарията.

- Подай жалба в синода, - казва на попа дядо Кирил, разбирайки за случая - останалото е моя работа, гарантирам ти, че ще му обръсна брадата и сваля расото. Подай ти сигнала обаче, защото ти си му баща на сина си.

Попът отказва да го стори. Дали от страх, или щото е знаел оттогава, че синът му е "мека китка", както стана ясно след години... Тогава или Сионий не му е харесал на съзряващия педераст, или се е уплашил, че безцеремонно ще го "напити" в гъза. Новите педерастчета, да знаете, само свирки си правят. Аналния секс го пазят за след "сватбата", при това след множество клизми, хигиена и епилация. Докато Сионий е манаф "стара школа" - ебе ги с лайната, без да му пука, Боже прости!

още по темата ТУК

П. П. От свитата на Сионий в момента пускат слухове, че уж щели да убиват Бойко Борисов в един от манастирските луксозни апартаменти на Цветан Василев. Споделилите ми го не са църковни хора, затова не са сигурни дали става дума за апартамент в Бачковския манастир или в Гигинския. Цветан Василев е крупен дарител на Гигинския, затова предполагам, че става дума за там. И едва ли заплахата за Борисов е твърде сериозна. Просто явно Сионий трупа имидж пред новата власт с тия слухове.

Следва

Няма коментари:

Публикуване на коментар