"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

02 юни 2020

Въпрос (колегиален) към Сашо и Данчо от блог "Доксология"


Дали да не взема да стана един пасивен гей? Като Активен пробвах, ама категорично не ми хареса. Ще си облека една розова рокля, ще туря едни лилави очила слънчеви, ще си пусна брада до гърдите и косата отстрани на главата, за да порасне като у анимационния герой от "Смърфовете" злия магьосник Гаргамел и ще застана от другата страна на площада в София пред Патриаршеската Катедрала. 

Значи Сашо и Данчо от блог "Доксология" ще седят откъм единия край и ще чакат за редовната рекламна фотосесия престарели български владици, харесващи млади мъже, а аз ще седя откъм другия край и ще залагам на сравнително младите сред тях, които си падат по плешиви и рунтави дебели чичковци.

Гледал съм достатъчно порно, за да знам, че ще мога да обслужвам едновременно четирима. Единият ще ме "плющи" отзад, на втори ще му въртя свиркa, изправил се отпреде ми, а същевременно ще "обслужвам" други двама от двете му страни на тоя пред мене с всяка от двете си ръце.

Един въпрос обаче не ми дава мира и искам да попитам колегите от "Доксология" как се справят в подобна ситуация: Тревожа се, че ако тия тримата пред мене свършат едновременно и "жезлите" им отведнъж омекнат, няма да има за какво дa се държа (и какво да ме придържа), та е огромен рискът да падна и да си строша кухата кратуна!

Моля, ако Сашо и Данчо четат това, да предложат в коментари под публикацията ми решения срещу опасностите при една такава хипотетична ситуация! С предимство и доверие ще приема съветите и препоръките им, ако са от личен опит!

1 коментар:

  1. Остави ги тези безполезни прашинки. Виж какво става в САЩ! Гледа ли клипчето, където се опитаха да арестуват чернокож, а той се оказа агент на FBI (изпитах радост и наслада)?

    μ

    ОтговорИзтриване