"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

24 февруари 2021

З досвіду

автор Диана от Луцк

1) Любові недостатньо в стосунках, щоб вони були довготривалими. Так само і для виправлення якостей мало одного бажання та волі.

2) В людини не красота має значення, а душа, тому вибираючи партнера треба звертати увагу на це. Але якщо знайшли людину своєї мрії, то ні за що не відмовляйтеся від неї, через те що ззовні вона не підходить вам, на думку батьків і суспільства. Суспільство помиляється, а батьки не живуть вашим життям і тому за своє щастя ви відповідаєте самі.

3) Знання дуже важливі, бо без них ми як без одягу, тож чим більше знаєм тим краще. Саме тому треба бути відкритим для усього нового, бо це колись може врятувати твою ситуацію і не дозволити зробити помилку, яку потім не виправиш і не повернеш.

4) От що я вам скажу- відпускайте не тільки минулі події але й людей, тому що тримаючи їх в своєму житті ви ризикуєте втратити через них все що довго будували. Люди які мали піти-підуть, а які залишитися-залишаться. Повірте, Всесвіту краще знати хто нам потрібен, а хто лиш нашкодить.

5) Люди набагато легше приймають погляди, змінюють установки, якщо вони беруть участь у їх формуванні. Люди не люблять, коли їм нав’язують думку чи волю.

6) Основою маніпулювання є створення умов та обставин, під тиском яких у людини виникають певні емоції, які скеровують її поведінку в потрібному для ініціатора впливу напрямі. Маніпулятор впливає на несвідоме, на емоції, без розкриття справжньої мети, мотивів та способів взаємодії. Дуже часто він використовує не сильні, а слабкі сторони своєї жертви: її страхи та тривоги, заздрісність, жагу помсти, ревнощі, пожадливість, марнолюбство, розгальмованість потягів тощо.

7) Соціальний конфлікт вирішений, якщо він не повертається і не залишає прихованих образ у учасників. Проте вирішення конфлікту в такому радикальному сенсі можливе тільки в окремих випадках. Тому говорять про управління конфліктом, під яким розуміється цілеспрямована і усвідомлена структуризація конфліктів і управління ними, тобто уся сукупність зусиль, спрямованих на нову структуризацію ситуації конфлікту або конкретної динаміки конфлікту.

Няма коментари:

Публикуване на коментар