"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

28 февруари 2021

Чому люди стають нетрадиційної орієнтації


автор: Диана от Луцк

Є вроджена і набута здібності до нетрадиційної орієнтації. Вроджена базується на досвіді попереднього життя: якщо ти був мужчиною, а тепер став дівчиною, то тебе тягнутиме до дівчат. Від цього можна позбутися якщо хотіти, але це вибір кожної людини. 

Набута базується на травмі, тобто якщо протилежна стать зробила тобі боляче і розчарувала або ще одна причина-людині  комфортно зі своєю статтю, тому що вона боїться протилежної(буває при насиллі в сім’ї дочкою татом, сином-матір’ю). Третя причина-людині не цікаво з протилежною статтю, вона нічого до неї не відчуває, тому що вона і так по суті є нею. І набутих здібностей можна позбутися при правильному підході в кожному випадку. Від вродженої важче позбутися, бо воно сидить глибоко в людині і вона звикла з цим жити. На кожний випадок із набутими здібностями в мене є ліки або рішення, як вам зручніше.

У першому випадку людині треба зрозуміти, що розчарування неминуче у пошуку другої половинки, але не усі люди однакові том позбувшись цього стереотипу ти зможеш дійти до кінця.

Другий випадок гласить: нічого не бійся, ти будеш щасливий, бо ця людина заповнить твою порожнечу, тобі лиш треба довіритися цій людині і вона покаже що боятися нема чого.

У третьому випадку я б порадила людині полюбити себе і прийняти, тоді твоя жіночність відкриється якщо ти жінка, а у чоловіків-мужність і тоді тобі почне подобатися протилежна стать.

Няма коментари:

Публикуване на коментар