"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

25 февруари 2021

Анкета дали и как тия двамата се е*ат

Моля отговорете на въпроса от заглавието на публикацията в коментари под нея с някой от изброените в анкетата отговори:

1. Единият е*е другия.

2. Вторият е*е първия.

3. Е*ат се на смени.

4. Двамата заедно е*ат еп. Поликарп Белоградчишки, викарий на патриарха в качеството му на шопски митрополит.

5. Тримата заедно (архим. Никанор Мишков, игумен на Гигинския манастир, Ангел Младенов - ревизор на Софийска митрополия и дълголетен гей-патньор на патриарх Неофит /от снимката/ и еп. Поликарп) е*ат патриарха на генг-бенг.

6. Четиримата се е*ат "на влакче", като най-отзад е еп. Сионий Велички, игумен на Троянския и на Бачковския манастири и ги направлява като "вагон-ресторант" по релсите в посока София-Варна.

7. Към композицията от Русе се присъединяват на гара Каспичан митр. Наум Русенски (родом от Варна) и любовникът му Борис Цацов по прякор "Маркизата" (е*ал съм му мамата отгде родом), заедно с болонката си Джони-Боби. Болонката е родена от Наум през гъ*а и се казва така, защото Наум не е сигурен от кого я е заченал - от Боби (Борис Цацов Маркизата) или от Джони (Йоан Варненски митрополит) и пътьом всички весело се е*ат към Варна под ръководството на еп. Сионий "изотзад".

8. На гара Варна всички отиват в аптека на Веселин Марешки, за да си попълнят запасите от обезболяващ вазелин и да идат да си продължат е*ането на частно парти във Варненска митрополия.

15 коментара:

  1. Добре, това смислено и полезно ли е? Църногорският манастир имат страхотно биволско мляко на добра цена.

    Започна ли да спортуваш и да се развиваш? Как работиш за щастието си? Енергичен ли си? Още месец и си довършвам къщичката в едно родопско селце и се отдавам на спокойствие, тренировки, хубава научна литература и био малиново винце.
    Липсва ти планиране, нямаш визия, вероятно не знаеш ѝ какво желаеш в живота, за цели да не пишем...

    П.П. +Антоний е съвременен духовник, който е начетен, знаещ, можещ и вдъхва вяра в човека, за другите не знам.

    ОтговорИзтриване
  2. Вино от малини ли, че то е едва 4% алкохолно бе?! В Белград съм пил такова - също и къпиново, ама имам оправдание, че го пих в креват с дошла ми нагости гола софийска п*тка, малко простичка и с претенции, но млада и красива! А ти ще заживееш, за да пиеш такова?! Пред**уга!! Не случайно си луд фен на леля си митрополит Антоний!

    ОтговорИзтриване
  3. 10,5% алкохол е, но какво ти разбира наквасената глава.

    Започни да спортуваш и мисли позитивно! И час от живота, който водиш не бих водил, безсмислена работа!

    ОтговорИзтриване
  4. Избутвам от лег, толкова килограми, колкото ми е теглото, умножено по 2. Това е топ форма!

    ОтговорИзтриване
  5. Жалко за безсмислената ти упоритост! С тая систематичност в налудничавите ти занимания, ако се беше захванал с йога, вече щеше да можеш да си го налапваш сам целия до кайсиите!

    ОтговорИзтриване
  6. Оставям те да се рееш в еднополовото привличане, което ти е любимо, защо ли...

    Отивам да се насладя на хубавото време, като направя втората си тренировка за днес, която е RUN.

    П.П. Успех в безсмисленото съществуване, назадничав човеко!

    ОтговорИзтриване
  7. На този фен на митрополит Антоний не му ли омръзна. То бива бива ама толкоз не бива възхищение. Поне да не познавах митрополит Антоний.

    ОтговорИзтриване
  8. ...Абе никога не съм бил хомофоб, всякога сте ми били симпатични и забавни в своята ексцентричност гейовете, затова и "гей" значеше доскоро весел, артистичен човек (от английски), обаче вий се превърнахте в секта бе! Световна секта и спряхте да сте забавни. Стигна се дотам, че двама педали - споменатият тука Поликарп Белоградчишки (като Видински архимандрит) и другия архимандрит от Видин Антим, едва не се изпоклаха (и то съвсем буквално) за един х*й - този на ЕП. Сионий.

    Бъдете нормални гейове, не педер*сти и вървете да се ебете по градинките, като почтените си духовни Предци, за които разказвахме симпатични вицове.

    П. П.
    Обръщам се към ЛГБТ общността като "съчувстващ-симпатизиращ": Братя и сестри, приберете си "експонатите" от обществените ни институции, за да останете симпатични... То бива-бива с гъ*а напред, ама с толкоз ос*ан гъ* не бива!... Слушайте, я ме наемете за ваш пи-ар, а?!

    ОтговорИзтриване
  9. Уоу, разкудкудякали сте се в писмен вид!
    RUN тренировката ми беше много ефективна, чувствам се зареден с енергия, щастлив и радостен.
    Възнамерявам да напиша последен коментар, защото темичката се изчерпа.
    Запалянковци на хулите, написаното от вас са фикции, които никога няма да се превърнат във въобразени реалности, защото няма кой да повярва в тях. Портосчо, драскоти бълнувания по време на опиянение, но госпожата, защо го зашитава...не разбирам.
    Това, което пишете е като отломка от миналото без никаква стойност- безинтересно е. Не сте актуални, напредничави...приспособете се към бъдещето, бъдете по-гъвкави, по-еластични, пишете по-актуални градивни теми, нещо полезно, като давате предложения и идеи.

    Митрополит Антоний притежава духовни ценности, той е съвременен будител!

    П.П. Едно време комунистите да не са ви чипирали:) :) :)

    ОтговорИзтриване
  10. Към фена на Негово Високопреосвещенство митрополит Антоний:пише се защитава, а не зашитава. И наистина познавам отблизо митрополит Антоний още от времето, когато беше ефимерий на църквата Св Кирил и Методий в семинарията в Пловдив. Не е точно народен та камоли будител. И не кудкудякам ,а говоря .....

    ОтговорИзтриване
  11. ДО ЗАПАЛЯНКАТА НА ПОРТОС (какво ли ви е впечатлило в него...ден сас каталавено)

    ГУСПОЖОУ САПАЛЯНКА,

    Митрополит Антоний е мъдър и образован духовник, който напълно познава християнските истини, притежава здрав ум, изпълнява повече от отлично пастирскияр си дълг...

    Нямам намерение да давам око на написаното от вас, успех!

    С неуважение: ὖ

    ОтговорИзтриване
  12. Абе не знам да ни е чипирал (с чип) някой комунист нас двамата с Таня, ама стари топ-комунисти - развратници и манафи от владиците са чепирали (с чеповете си) и Антоний, и майка му, която е била впрочем партиен секретар в селото им Мъглиж... И не случайно феновете му пиете малиново "вино".

    ОтговорИзтриване
  13. Майката на митрополит Антоний докато беше ефимерий в Семинарията молеше жените които работеха там да се грижат за Живко т.е за митрополит Антоний, но после им беше викала след като стана епископ да не го безпокояли, че аджеба ще го изтормозят. С една дума храни куче да те лае. Господин фен на митрополит Антоний, първо си намерете възпитанието и излезте с името си. Нито сте ми на образованието, нито на социалното положение. Пийте си виното от малинки и не си позволявайте да наричате този и онзи с епитети.

    ОтговорИзтриване
  14. Голяма треска в окото е това вино...

    Защо са тези излишни клюки от пета ръка? Няма как да повярвам в нещо подобно, защото е на лице "inopia probationum".

    Завършил съм икономика в България и финанси в Италия, образованието не помага на душата. Възпитанието- трябва да дадеш за да получиш "do, ut des", аз не усетих такова от ваша страна.
    Социалният статус(излишна суета)...нямам интерес към него, аз съм народен човек.

    Ще страня от коментарите ви, защото няма да науча нещо полезно, няма да си разходвам времето за вас.

    П.П. Нещо забавно, което ще ви допадне: "taceat mulier in ecclesia" :) :) :)

    ОтговорИзтриване
  15. пък те поздравявам с единственото заклинание на латински, което знаеше некадърният магьосник Ринсуинд, герой на Тери Пратчет, некадърен като магьосник, подобно твоя Антоний както е некадърен като духовник:

    Скротум, скротум, моритарум ест!

    Транскрибирам го на български, щото не пиша на латински, нито го знам говоримо, *бахта у бг-италофона!

    ОтговорИзтриване