"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

11 февруари 2022

Уроци по литература

"Мразех тази кутия. Вътрешността бе подплатена с черен порест материал и в специално направени по размера им гнезда вътре почиваха двайсет различни по големина анални разширителя от черна плътна гума – твърди, но и леко гъвкави. Те бяха личен подарък от пасторa за всяка жена в паството. На капака някак присмехулно бе изписано с красив калиграфски почерк моето име и кутията ми се подиграваше с присъствието си в гардероба ни. Всеки ден сякаш ми намигаше с окото на пастора, докато вадех бельото си от съседния рафт." ("Мормони", поредица в сайт за секс-разкази и безплатни еротични истории, из глава "Дисциплинирана")
Вижте сега, много ми се пише за Велико! Планирах го, обмислях го, даже се смях на определени предварително съставени наум пасажи. Обаче не мога! В плен съм от поредицата "Мормони" в сайта за безплатни секс-разкази и еротични истории. Това е гениално и е на български! Чарлз Буковски ряпа да яде, за да не кажем направо да си ебе майката! Това нещо, писано под псевдонима "Звезда", е или излязло под перото на бисексуален мъж (активно-пасивен), или на пълен психопат! Осцилиращ!

В малкото неназовано мормонско градче умрял старият пастор. Както си седял, ей тъй умрял! Никой не казва от какво, вероятно от само себе си! Той си гледал работата през пръсти, занемарявал дисциплинирането на жените мормонки, защото слабо го интересували. Падал си по млади мъже и основно с тях се занимавал. Като кой?! Като дядо Сионий Велички, разбира се! Така женската дисциплина в мормонското градче отишла, слабо казано, по дяволите! Както впрочем и в БПЦ!

В какво се състояла дисциплината ли?! Веднага след навършване на 16 години в местното училище започвали да ги учат да правят свирки с "дълбоко гърло" мормонките без изключение. Това ставало не само покрай уроците по география, математика и... американска литература, но даже и по време на самите тях. На 18 влизали за пръв път в кабинетa на д-р Джонсън, така ги "разширявали анално", подготвяйки ги за семейния живот като съпруги или наложници, чрез различни технически средства. Продължавали да посещават училището, но на преподавателите било забранено да ги ебат в гъза повече от веднъж седмично. Голямото ебане в задника било предвидено да се случи официално от старшия пастор в неделя-сутрин на тържествена религиозна сбирка. Най-официално! Та значи подрастващите мормонки най-редовно ги чукали в устата, съвсем рядко в гъза, но никога в путката! Последното било предвидено само за законните им съпрузи след бракосъчетанието, нo първо пасторът, а после тe... 
 
Отвреме-мавреме, по време на неделната сбирка, пасторът можел да повика и мъж, вместо жена, за да го наебе пред очите на религиозното събрание, без значение млад или стар, женен или не. Както разбрахме, старият пастор, царство му мормонско, правил това постоянно... А, сетих се как умрял! С млад бръснат хуй в устата, не от подагра, така че спокойно, дядо Сионий, ще умреш приятно! 
 
Новият пастор с огромния хуй обаче правил това само отвреме-навреме, щото не бил "модернист".

На всяка неделна сбирка женените мормонки и наложниците седели на колене. Седнали стояли само девойките под 18-годишна възраст, щото все още можели да си сядат на задниците, без да пищят от болка. Задължение на всеки благочестив мормон било всяка неделна утрин, преди сбирката, да дисциплинира жена си у дома с пръчка по задника. Във всеки дом имало записващи видеокамери и ако не е прекалено старателен и се показва твърде милостив, пасторът го ебял сетне пред всички с предимство.

Ох. това ми идва и на самия мене твърде много! Това не съм в състояние да го измисля и аз. Искам просто да срещна написалия го гений и с тихо обожание да му стисна ръката, след като първо му се поклоня!

Ох, как прилича това в духовен смисъл на съвременна българска православна енория, ама айде да мълчим!
 
Е, що пък да мълчим?! 

Вървя си аз около миналата година в лятно време гол до кръста и на бос крак, захапал цигара и с бира в ръката по Варна през гезмето, както се казва, посред бял ден... Няма да вървя нощем я, че да взема да се блъсна в някого! И гледам една енориашка. Пола до земята, коси събрани на опашка, небоядисвани отдавна. Навремето я ожениха на дърти години в храма, после я посъветваха да се разведе, после мъжът почина, та сега се носи като уцелена с камък в главата гарга из града. Учителка по литература. Ох, каква литература бе!? Литература пише Звезда-та!! Прочетете го и вие, а после ще се хванем за ръце и всички ще се насочим бавно и тържествено право към Варненската Лудница, за да се запишем зa... доброволци!

След време срещнала моя близка и й споделила:

- Срещнах Светльо, ама ме беше срам да го поздравя.

Да, благодаря, а мене ме беше гнус да те поздравя! Все едно да се здрависам с пластмасовата фигура - интерактривен уличен знак "Внимание, ученици!" - момиченце с ученическа чанта на гърба и ококорено. Виждал съм такъв в едно село в Германия и във Варна в Гръцката махала.
 
Тая скоро май не я бяха "дисциплинирали"!?


* * *
 
 
А какво става с Велико Тодоров Димитров ли?! Потърпете, ще дочакате. В момента човекът е зает да го еба в гъза.

Няма коментари:

Публикуване на коментар