"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

29 януари 2017

Какво ли готвят Бойко Б. и социалистическите боклуци?

"Цело село смрче бело, joj! Продаj стоку, да купимо коку, jоj!" (DJ Крмак)
Българите бяха изкрани да гласуват за ген. Румен Радев на президентските избори чрез "сирийската карта" - заплахата от бежанската вълна. Само и единствено поради тая причина - че Радев заявяваше решимост да спре бежанския наплив и призивите на Корнелия Нинова за "войска и полиция по границата с Турция", аз лично, за първи път от 20 почти години, отидох да гласувам и гласувах за Радев - кандидата, зад когото застанаха Нинова и БСП. 

После се оказа, че това е май дирижирана истерия, щото българските гранични власти са спрели и върнали назад съвсем легално около 5 000 съмнителни бежанци за една година, а четите, дето ни "спасяват", май не са заловили и... 20 човека "нелегални" за същото време. Тъй че, май не е имало нужда ни от чети, ни от истерията на Нинова, още по-малко от "ВВС-генерала на четирите самолета" Радев.

Днес обаче мисля... И се сещам, че нашите избори се фалшифицират от десетилетия и че "държавата" на Бойко Б, няма как да организира и проведе избори, които Бойко Б. да изгуби, че тая загуба от Радев е, както и Ренета Инджова каза, просто "сценарий"... На неговото управление (на Бойко) са заложени огромни, включително международни интереси. Значи, ако тоя губи, то е само временно и привидно... Даже само каналите на кокаина да споменем, стига, за да разберем колко е важен зa мнозина и у нас, и в чужбина Бойко Тиквата на власт... Сещам се и за едни протести, които също сякаш разклатиха замалко Бойко Б. и доведоха на власт преди време пак служебно правителство - това на Пламен Орешарски, пак на БСП... Тогава беше "съборена" и разграбена банка КТБ - по-точно парите на гражданите-вложители в КТБ, че даже и на цели институции, подобно преди десетилетия тия на варненци в т. нар. финансови пирамиди.

И тогава, и сега всичко това се проведе с активно участие на ДС (ДАНС)... Какъв ли крупен обир предстои да "заслони" Герджиков, подобно на Орешарски? Те, "модерните леви" - копелдаците на старите яркочервени, така са свикнали отколе, тъй са ги научили още татювците им "партизаните-мандраджии" - да творят постоянно престъпни схеми... 

...И след това Бойко Б. пак ще е премиер-министър... Непременно. А сега просто баба му Столетницата БКП-БСП и тя трябва лайн... (Оп, исках да кажа "хляб"!) да яде...

1 коментар:

  1. Ти още ли вярваш на медиите.Полицаите които са на границата не връщат никой.Те са там единствено да ги хванат,регистрират и да ги вкарат в страната.Четите както ги наричаш хващат много повече (и това може да се види по снимки и клипове ако потърсиш)и гледат да ги връщат обратно.Ако не вярваш слез към границата и ще видиш с очите си какво всъщност става.Нас ни спират,държат ни с часове,пишат ни предупредителни протоколи и т.н само и само да ни пречат.

    ОтговорИзтриване