"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 Философските статии на Дiана Харчук ТУК

22 юли 2017

Варненската Владика, Пеевски и герберските суджуци

От сайта на Варненска и Великопреславска митрополия ние не научихме много повече за посещението на дедо Йоан в Добрич по повод новия воден цикъл в града, отколкото научихме в блог "Маран-ата".

Разбира се, участието на фирмите на Делян Пеевски в добричкия общински проект, споменато в блога ТУК, в сайта на митрополита е пропуснато. Обаче имаме друг бонус там, който е оставен по невнимание явно от редакторите и за да не бъде "прередактирана" новината своевременно, след настоящата пубикация при мен, аз ще направя екранна снимка на страницата от ТУК

Кой ни е интересен ли в митрополийската новина ли? Разбира се, че г-н Живко Мартинов, споменат сред високите гости:

Господин Живко Мартинов съвсем наскоро нашумя със скандала по свалянето на депутатския му имунитет, заради шантаж и присвояване на 4 тона суджук от бизнесмен, за който е твърдял, че е за партийния му лидер Бойко Борисов. Повече по въпроса можете да прочете ТУК

И така, имаме фирмите на Делян Пеевски в Община Добрич, имаме Живко Мартинов със суджуците, а имаме и Новата Варненска Владика, дето предвид компанията й, май трябва да я наричаме Бандика.

* * *

А може пък всичко да е съвсем безобидно? Може би Живко Мартинов е отскочил дотам, за да дари на Владиката на Варна стотина кила суджук за някоя закуска, преди да го вкарат Мартинов в затвора, познавайки апетита на "владиката на ГЕРБ"?

Няма коментари:

Публикуване на коментар