"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

28 декември 2023

Слушайте сега защо Кадиров мрази украинците

"Ти, Султане, дявол турски, какъв рицар си ти, като с гол гъз таралеж не можеш да смачкаш?" (из "Казаци пишат писмо на Султана", целият текст ТУКА)
През една от чеченските войни, не помня точно коя, чеченците, предвождани от бащата на Рамадан Кадиров, плениха един руски войник по име Евгений. Кадиров Старши сложи нож на гърлото на Свети Евгений Войн и му каза:
 
- Сваляш ли кръстчето от шията си?
 
А Руският Светец отвърна на мръсния "турчин" кротичко:
 
- Не. Свали го ти, ако искаш, но само заедно с главата ми.
 
И Кадиров-Баща отряза главата на св. Евгений. Отряза е, докато всичко това бесните мохамедани в Чечня снимаха на видео. И това видео после гледахме по БНТ, не помните ли?! Сетне майката на св. Евгений с години издирва тялото му, за да го прибере и погребе в Светая Русь, без никой да й помогне от Москва, докато накрая й го дадоха самите убийци по ислямска "милост". Сигурно щото са били "на кеф".
 
Москва замълча, Европа замълча, САЩ замълчаха тогава. Казаците на Ярош от Смелата Украйна (Старата Велика България) обаче просто станаха, отидоха и намериха Рязания Урод. И го разстреляха. Не злорадстваха, не издевателстваха подобно нему, защото са Православни Казаци, защото са честни, добри и благородни,  просто му пуснаха куршума от упор, понеже такава низост не може да се размине с куршума, не бива, защото случи ли се, иде Антихристът и Краят на Света.

Тогава Негово Духовно Благородие Светейшият Патриарх на Москва и на цяла Русия Алексий Втори (Царство му Небесно) организира канонизацията на св. Евгений... После, според свидетелствата на Протодякон Андрей Кураев, хората на Путин (жълтото еврейче) и на цигарената "патрика" Кирил убиха и Праведния Алексий, блъскайки му главата в масата в кабинета му до смърт.

И сега убийците на Руския Праведник ръкопляскат на сина на убиеца на Руския Светец, който пък сега избива Православното Казачество, а оня даже се хвали, че правел "намаз" (молитвата на рязаните в пет без десет върху едно килимче, когато си блъскат главите в земята), докато Путин се "кръсти" пред икони, като тази на св. Евгений... Ела бе, ела да те "намажа", без значение с моя или с твоя кръв! И докато те "мажа", ще ти разкажа за Хана ни Тервел, който под Константинопол спаси Европа от такива като тебе, татко ти и спонсора на такива като вас - Володя, копелето на еврейката.
 
Българите тогава пак бяхме само 300 срещу милионните арабски пълчища... Като на Шипка!... Добре де, последното си го измислих, щото е красиво, макар да не е вярно, ако ви позволява сърце, "задраскайте" го.
 
Но затова и Рим го нарече Батьо Тервел - Хана ни свети Тривелий, макар нивга да не се е покръствал.

Идвай, да ако ще с мене да свърши Казачеството!

Няма коментари:

Публикуване на коментар