"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

04 ноември 2023

Багато залежить від думок та внушень людини/ Много зависи от мислите и предложенията на човека



Те що стається стається з людьми залежить від їхніх думок: хороших чи поганих. Людина сама будує собі долю своїми внушеннями. Про що людина думає, те з нею і трапляється. Внушеня по суті віра, бо людна вірить у те що собі внушила і тоді це стається, може і не одразу але стається. Щоб тримати своє життя та тіло в узді треба давати правильні вказівки собі і вірити в їх виконання і тоді рано чи пізно вони виконаються. Так можна здійснити свої мрії і покращити здоров’я: головне вірити в установки які ми собі даємо. Можна поставити перед собою любу мету і досягнути її, маючи терпіння, рівновагу і віру. Треба мати терпіння щоб дочекатися результату і не здаватися напів дорозі. Рівновага потрібна для любого внушення, бо без рівноваги не буде успіху.

Терпіння-рівновага-внушення

Коли наберешся терпіння тоді зможеш побудувати рівновагу. А вже коли маєш рівновагу, тоді можна і до внушення взятися.

Упертість від гордині, бо упертість показують ті, хто мають гординю. Саме гординя заважає людині до уваги приймати корисні поради. Упертість буває корисною але не тоді коли у поєднанні з гординею.

Перевод- 

Какво се случва с хората зависи от техните мисли: добри или лоши. Човек сам гради съдбата си със своите предложения. Човек каквото мисли, това му става. По същество внушението е вяра, защото хората вярват в това, което са си внушили и тогава то се случва, може би не веднага, но се случва. За да поддържате живота и тялото си под контрол, трябва да си дадете правилните инструкции и да вярвате в тяхното изпълнение и тогава рано или късно те ще се сбъднат. Ето как можете да сбъднете мечтите си и да подобрите здравето си: основното е да вярваме в нагласите, които си даваме. 

Можете да си поставите всяка цел и да я постигнете с търпение, баланс и вяра. Трябва да имате търпение да изчакате резултата и да не се отказвате наполовина. Балансът е необходим за всяко предложение, защото без баланс няма да има успех.


Търпение-баланс-внушение


Когато придобиете търпение, тогава ще можете да изградите баланс. И когато имате баланс, тогава можете да започнете да внушавате.

Упоритостта идва от гордостта, защото упоритостта се проявява от онези, които имат гордост. Гордостта е тази, която пречи на човек да вземе предвид полезни съвети. Инатът е полезен, но не и когато е съчетан с гордост.



Няма коментари:

Публикуване на коментар