"Зависимостта" в блог "Богословие" 

 В блог "Лирика" - "Остана ми една забава"

 "Філософські статті" в Аудіоформат  ТУК

06 ноември 2023

Як жінці досягти оргазму/ Как една жена да постигне оргазъм

 



Перш за все: треба розслабити і налаштуватися на задоволення. Возбудитися і якомога більше не соромитися скерувати свого чоловіка так, щоб тобі було добре. Усе в нас в голові: не треба настроюватися на поразку і кінець може бути чудовим. Деякі жінки не отримують оргазму бо стомлені. Тут треба добре відпочити і тоді тіло настроїться на задоволення.

Є жінки які після родів не отримують оргазму. Для того що його отримувати треба почекати поки тіло відновиться після родів і не тільки фізично але і психологічно. та й думка що після довгого утримання насолода буде чуттєва і яскрава-повинна будоражити твій розум і підстрікати до дій..

А є фригидні жінки і вони не чуттєві від природи. Значить Бог дав їм інший уділ, ніж замужество і дітородження. Я дуже раджу знайти своє покликання в житті і не силувати себе до сексу який не любий, лиш заради дітей. Врешті решт можна зробити штучне запліднення, якщо так хочеться дітей.

Є два типи чоловіків:1. Егоїсти які турбуються лише про свою насолод 2.Чоловік не відчуває як дати жінці насолоду. Вот причини чому жінки не отримують оргазмів. Але це можна змінити: чоловіки повинні перестати бути егоїстами й бути уважними до потреб жінок. Чоловіки могли би спитати жінку що і як зробити щоб довести її до оргазму. Не переживайте чоловіки, гордість ваша непострадає якщо ви прислухаєтесь до порад своєї жінки. Навпаки ви маєте гордитися тим, що змогли довести кохану до оргазму. І пам’ятайте : щоб ваша жінка не ходила і не істерила, виливаючи крик на вас, вам потрібно доводити її до оргазму і тоді вона небуде нервозна.

Перевод-

На първо място: трябва да се отпуснете и да се приспособите към удоволствието. Вълнувайте се и доколкото е възможно не се колебайте да насочите съпруга си така, че да се чувствате добре. Всичко е в главата ни: не е нужно да се настройвате за поражение и краят може да бъде прекрасен. Някои жени не получават оргазъм, защото са уморени. Тук трябва да си починете добре и тогава тялото ще се приспособи към удоволствието.

Има жени, които не получават оргазъм след раждане. За да го получите, трябва да изчакате тялото да се възстанови след раждането не само физически, но и психологически. и мисълта, че след дълго въздържание удоволствието ще бъде чувствено и ярко, трябва да вълнува ума ви и да ви подтиква към действие.


А има фригидни жени и те не са чувствени по природа. Така че Бог им даде съдба, различна от брака и раждането. Горещо ви съветвам да намерите своето призвание в живота и да не се насилвате в секс, който не ви харесва, само заради децата. В крайна сметка можете да направите изкуствено осеменяване, ако наистина искате деца.

Има два типа мъже: 1. Егоисти, които се грижат само за удоволствието си 2. Мъжът не знае как да достави удоволствие на жената. Ето причините, поради които жените нямат оргазъм. Но това може да се промени: мъжете трябва да спрат да бъдат егоисти и да бъдат внимателни към нуждите на жените. Мъжете биха могли да попитат една жена какво и как да направят, за да я доведат до оргазъм. Не се притеснявайте мъже, гордостта ви няма да пострада, ако се вслушате в съвета на вашата жена. Напротив, трябва да се гордеете с факта, че сте успели да докарате любимата си до оргазъм. И помнете: за да не полудее жена ви и да ви крещи, трябва да я доведете до оргазъм и тогава тя няма да е нервна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар